“Ziraat Odası’nın kapıları kime kapandı?”

*Karacabey Ziraat Odası Başkanı Hasan Karahasanoğlu, Erhan Erdem’e gönderme yaptı.
Karacabey Ziraat Odası Başkanı Hasan Karahasanoğlu, 9 Şubat’taki seçimlerle ilgili değerlendirme yaparken, Erhan Erdem’in, “Seçilirsem başkanlık kapısını sökeceğim” sözlerine, “Bayatlamış söylemler” göndermesi yaptı.
Erhan Erdem’in, “Kapıları kaldıracağım” sözlerinin inandırıcı olmadığını belirten Karahasanoğlu, delegenin kandırmacalara değil uygulamaya baktığını söyledi.
Ziraat Odası kapılarının bu güne kadar kimseye kapanmadığına dikkat çeken Hasan Karahasanoğlu, “Adı üzerinde, ‘Ziraat Odası’ yani çiftçinin evi. Çiftçinin evinde çiftçiye kapı mı olur? Söz konusu bayat söylemler, 15-20 yıl geride kalan politikacıların kandırmaca yapmak için kullandıkları sözlerdir. Delegemiz bilinçlidir. Kimin ne yaptığını yada ne yapacağını çok iyi görmektedir ve bilmektedir.
Erhan Erdem kardeşimden beklerdim ki, kapıyla bacayla uğraşacağına, yıllardır çile çeken çiftçilerimizin sorunlarına somut çözüm önerileri getirsin.
Kaldı ki, Ziraat Odası’nda kapı yoktur. Yönetim kurulu toplantı salonundaki kapı ise çiftçilerimizin sorunları tartışılırken kapanmaktadır.
Çiftçilerimizin bu tip konularla kaybedecek zamanı yoktur.
Polemik yaratacak konulardan uzak durmalıyız. Hizmet yarışına uygun şekilde hareket etmeliyiz. Ziraat Oda’mıza yakışır, seviyeli bir kampanya yürütmeliyiz. Biz bu tutumumuzdan asla vazgeçmeyeceğiz.
Karacabey Ziraat Odası’nın Türkiye’nin en önemli Ziraat Odalarından biri olduğu unutulmamalıdır” dedi.
Aday olmanın, yarışa katılmanın son derece doğal ve demokratik bir hak olduğunu belirten Ziraat Odası’nın deneyimli başkanı Hasan Karahasanoğlu, gereksiz polemiklere girmek istemediğini belirtti. Karahasanoğlu, yanlış beyanatlarla kafa karıştırılmaması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.