Karacabey’de spora engel yok

• Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında ilçede yaşayan engelli vatandaşlarla Karacabey Belediyesi Spor Kompleksinde bir araya geldi. Buluşmada, TECO Karacabey Belediyespor futbolcuları ile engelli vatandaşlar birlikte antrenman sahasında spor yaparken, Başkan Özkan tesis imkanlarının ilçede spor yapmak isteyen herkese açık olduğunu söyledi.

Karacabey Belediyesi tarafından spora ve sporcuya destekler hız kesmeden devam ederken, ilçede engelli bireyleri spora teşvik etmek ve sosyal yaşama adapte olmalarına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen örnek çalışmalar da aralıksız sürüyor.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün gerçekleşen buluşmada ilçede yaşayan engelli vatandaşlarla Karacabey Belediyespor tesislerinde bir araya geldi.

Buluşmada, Karacabey Belediyespor Futbol Takımı ve teknik heyet de hazır bulundu.

Tesis imkanları spor yapmak isteyen tüm vatandaşlara açık

Gerçekleşen görüşmede ilk olarak Belediye Başkanı Ali Özkan, tesisleri ziyarete gelen vatandaşlara tesisler hakkında bilgi verdi.

Tesis imkânlarının, ilçede spor yapmak isteyen tüm vatandaşlara açık olduğunu belirten Başkan Özkan, özel eğitim merkezlerinin buradaki imkânlardan ayrıca faydalandığının da altını çizdi.

Buluşmada engelli vatandaşlar, TECO Karacabey Belediyespor futbol takımı ve antrenörleri ile birlikte antrenman sahasında birlikte spor yaptı.

Öte yandan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Karacabey’de pek çok farklı etkinlik gerçekleştiriliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.