CHP’den çok özel ziyaretler

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Turgut Özkan yılbaşı gecesini huzurevi, polis merkezi ve hastane ziyaretlerine ayırdı.

Beraberindeki CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş ve il başkan yardımcılarıyla birlikte ilk önce Bursa Büyükşehir Belediye Huzurevi’nde kalan büyüklerimizi ziyaret eden İl Başkanı Turgut Özkan yeni yıllarını kutlayarak sohbet etti.

Heyet huzurevinden sonra Yavuzselim Polis Merkezi’ni ziyaret ederek, nöbetteki amir ve polis memurlarının yeni yıllarını kutladı. Ardından Yüksek İhtisas Hastanesi’ni ziyaret ederek nöbetteki hekim, sağlık personeli ile hastalara mutlu yıllar dileyen İl Başkanı Turgut Özkan şunları söyledi:

“Tüm aile birarada yeni yıla girmek herkes için mümkün olamıyor. Nöbetteki sağlık personelimizi ve hastalarımızı da, polis merkezinde görev yapan nöbetçi amir ve memurlarınızı da ziyaret ettik. Onların emeği toplum sağlığı ve güvenliği için çok kıymetli. Hem teşekkür ettik hem mutlu yıllar diledik. Huzurevinde kalan büyüklerimizin gönlünü aldık, sohbet ettik. Yeni yıl herkese sağlık ve mutluluk getirsin dileklerimizi paylaştık.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.