7’den 70’e sporun merkezi Karacabey

• Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Belediyespor tesislerinde spor eğitimi alan özel eğitim öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilerle birlikte spor yapan Özkan yaptığı açıklamada, “Her yaşa ve her kesime sporu ulaştırmak ve bu tesislerden faydalandırmak için uğraşıyoruz” dedi.

Karacabey Belediyesi, spora ve sporcuya verdiği önemle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Binlerce lisanslı sporcuya ve onlarca spor tesisine ulaşan Karacabey’de, 7’den 70’e herkes sporla ilgileniyor.

Örnek uygulama

Bu kapsamda ev hanımlarını da spor yapmaları için evlerinden servisle alıp yine evlerine servisle ücretsiz bıraktıklarını ifade eden Belediye Başkanı Ali Özkan, “Türkiye’de emsali az olan bir uygulama diye düşünüyorum. Spor için her fırsatı vatandaşımız adına kolaylaştırıp onları spora teşvik etmeye çalışıyoruz” dedi.

Özkan, engelli vatandaşların da tesis imkanlarından faydalanması için eğitmenlerle birlikte ayrıca bir program uyguladıklarını ve tesislerin o günlerde engelli eğitim merkezleri için ayrıldığını belirterek, herkes için spor vurgusunu yineledi.

Başkan Özkan öğrencilerle birlikte spor yaptı

Önceki gün, Karacabey Özel Eğitim Merkezi öğrencilerinin spor tesislerindeki programına katılan Özkan, engelli öğrencilerle birlikte spor yaptı, sohbet etti.

Onlara spor çantası da hediye eden Özkan, “Sporu herkes için her zaman ve koşulda uygulanabilir hale getirmek belediyemizin hedeflerindendir. İlçemiz genelinde adeta spor seferberliği başlattık. Merkez ve kırsalda onlarca spor tesisimizle vatandaşlarımızın bu alanda da hizmetindeyiz” ifadelerini kullandı.

#

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.