Başkan Özkan’dan yeni yıl mesajı

     Başkan Özkan'dan yeni yıl mesajı

• Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yeni yılla ilgili bir mesaj yayımladı. Başkan Özkan mesajında, tüm dünya açısından zorlu geçen 2022 yılının Karacabey açısından yatırımlarla dolu bir yıl olduğuna vurgu yaparak, yeni yılın başta sağlık olmak üzere ülkemiz ve milletimiz açısından hayırlara vesile olmasını diledi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Özkan mesajında, tüm dünya açısından zorlu geçen 2022 yılının Karacabey açısından yatırımlarla dolu bir yıl olduğuna vurgu yaptı.

Karacabey için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz

Başkan Ali Özkan yeni yıl mesajında, şu ifadelere yer verdi: “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz açısından da zorlu geçen bir yılı geride bırakıyoruz. 2022 yılında yaşanan tüm zorluklara rağmen Karacabey, yatırımların merkezi oldu. Özellikle de merkezi yatırımlar, Bursa Büyükşehir Belediyesi yatırımları ve Karacabey Belediyesi’nin yatırımları ile kentimiz adeta altın çağını yaşıyor. Karacabey’in 100 yılda alamadığı yatırımlar, ne mutlu ki bizim dönemimize nasip oldu. Karacabey’in her yönüyle daha da gelişip kalkınması noktasında eğitimden spora, tarım ve hayvancılıktan turizme, altyapıdan kültür sanata kadar her alanda Karacabey’e değer katacak çalışmalara imza attık. İnşallah 2023 yılı da hem ülkemiz hem de Karacabey için güzel gelişmelerin yaşanacağı bir yıl olacaktır. 2023 yılının ülkemizin büyüme hedefleri açısından ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bizler de bu bilinçle, hem Karacabey’e hem de ülkemize katkı sağlayacak çalışmalarımızı sürdürerek, geleceğe odaklanacağız. Yeni yılın Karacabey’imiz, ülkemiz ve milletimiz açısından hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.