TECO Karacabey Belediyespor’dan ‘süper’ zafer

• TECO Karacabey Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşmasında deplasmanda Süper Lig ekibi BITEXEN Giresunspor karşısında 5-0’lık tarihi bir galibiyet elde etti. Cuma günü gerçekleşecek kurada Karacabey’in yeni rakibi belli olacak. Öte yandan Karacabey Belediyespor, her hafta 7 farklı dalda müsabakayla sporda da başarılarını sürdürüyor.

Karacabey’in futboldaki gururu TECO Karacabey Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupasında karşı karşıya geldiği Süper Lig ekibi Giresunspor karşısında tarihi bir galibiyet elde etti.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşmasında deplasmanda BITEXEN Giresunspor karşısında 5-0 galip gelen TECO Karacabey Belediyespor, rakiplerine adeta gözdağı verdi.

Cuma günü gerçekleşecek kurada Karacabey’in yeni rakibi belli olacak.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Tüm sporcularımızı ve yönetimimizi tebrik ediyorum. Bu güzel skor, yeni karşılaşmaların da bir ipucu bence. Güzel sonuçlarla yol alacağımıza inanıyorum” dedi.

Sporda yatırımlar meyvelerini veriyor

Öte yandan, Karacabey Belediyesi tarafından spora yapılan yatırımlar meyvesini vermeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Ali Özkan, “Her hafta en az 7 resmi müsabakada sporcularımız ter döküyor. Bu bazen 13’ü bulabiliyor. Basketbolda kız ve erkekler, voleybolda kız ve erkeklerin yanı sıra okçuluk ile altyapı futbol akademisinde U15, U16 takımları ile akademi ligindeyiz. U13 Takımımızla da yerel ligde mücadelemiz sürüyor. Böylelikle Karacabeyli sporcularımızla farklı şehirlerde müsabakalara gittiğimiz gibi şehrimizde de resmi birçok müsabakaya ev sahipliği yapıyoruz. Bu durumda spor severlerin izleyici olarak da bu karşılaşmalara katılmaları mümkün oluyor” dedi.

#

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.