Ziraat Odası’ndan ‘Kazandır, Kazan’ çağrısı

Karacabey Ziraat Odası, ilçede çalışan tüm Ziraat Mühendisleri’ne yönelik İlçe tarımına sağladıkları katkılarından dolayı ‘Teşekkür Yemeği’ düzenledi.
İki akşam üst üste gerçekleştirilen yemeklerde konuşan Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, 2016 yılı faaliyetleri ve 2017’de yapılacaklar hakkında açıklamalarda bulundu ve ‘Kazandır Kazan’ çağrısına dikkat çekti.
Yoğun katılımın yaşandığı organizasyonda Başkan Erdem, davetlilerle yakından ilgilenerek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve yemeğe katılan tüm Ziraat Mühendisleri’ne teşekkür etti.
İlçe tarımındaki sorunların çözülmesi adına birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Erdem, “Karacabey tarımına yön veren ve tarımda söz sahibi olan ilçedeki bayiiler ve firmalar ile işbirliğimizi geliştirmek istiyoruz. Sizler bu ilçede çok kutsal bir görevi yerine getiren bilim adamlarısınız. Birlikte çalışarak çiftçilerimizin sorunlarının çözümünü daha kolay sağlayacağımızı düşünüyoruz. Ayrıca Karacabey’imizde herkesin ‘Kazandır, Kazan’ düşüncesiyle hareket etmesi çok önemli. Bu düşüncenin sadece ilçemizde değil, tüm ülke genelinde yayılması gerektiğinin kanaatindeyiz. Karacabey tarımına en iyi hizmetleri sunmak için çaba sarfetmeliyiz ve birlik, beraberliğimizi pekiştirmeliyiz” dedi.
Geniş bir katılımla gerçekleşen teşekkür yemeklerinde kurumlar arası işbirliğinin geliştirilmesine yönelik yapılacak çalışmalar masaya yatırılırken, tarımsal konular üzerinde de fikir alışverişinde bulunuldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.