Birlikspor’un hedefi galibiyet!

Spor Toto 3. Lig’deki temsilcimiz Karacabey Birlikspor, yarın son sıradaki Kütahyaspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Dumlupınar Stadı’ndaki mücadele saat 13.30’da başlayacak.
Dış saha maçlarında henüz galibiyetle tanışamayan temsilcimiz Birlikspor, ligin son sırasında yer alan Kütahyaspor deplasmanında şeytanın bacağını kırmayı hedefliyor. 2. Devre’ye deplasmanda 1-0’lık Cizrespor mağlubiyetle başlayan, ardından evinde Erzin Belediyespor’u 3-0 yenen, daha sonra dış sahada Van Büyükşehir Belediyespor’a karşı da 2-0 kaybeden Birlikspor, geçen hafta konuk ettiği Manavgatspor’u ise 4-0’la geçti. İnişli çıkışlı bir grafik çizen mavi siyahlı ekip, Kütahya deplasmanında kazanarak bu sezon ilk kez üst üste iki galibiyet almak istiyor.
M. Fehmi Gerçeker Stadı’ndaki futbolunu dış saha maçlarına bir türlü yansıtamayan Birlikspor, dış sahada Kütahyaspor’dan sonra en az puan toplayan (3 puan) takım olarak göze çarpıyor. Play Off hedefi doğrultusunda sahasında ve deplasmanlarda seri galibiyetlere ihtiyacı olan mavi siyahlılar, yarın oynanacak Kütahyaspor deplasmanıyla bu seriye başlamak istiyor.
Geçen haftaki Manavgatspor galibiyetinin ardından 13. sırada yer bulan Birlikspor’un, 26 puanı bulunuyor. Düşme hattının 4 puan üstünde yer alan Birlikspor, Play Off’un ise 8 puan gerisinde bulunuyor.
Ev sahibi Kütahyaspor ise, topladığı 18 puanın 16’ısını evinde oynadığı maçlarda elde etti. Kütahyaspor, kendi sahasındaki karşılaşmalarda 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.
Öte yandan takımda morallerin yüksek olduğu belirtildi. Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Acar’ın kafile başkanlığında bugün saat 10.30’da Kütahya’ya hareket edecek olan Birlikspor’da sakat ya da cezalı oyuncunun bulunmadığı öğrenildi. Ayrıca Kütahyaspor maçına gelmek isteyen taraftarlar için de otobüslerin kaldırılacağı ve 300 kişilik kontenjan bulunduğu öğrenildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.