Ziraat Bankası’ndan KTSO’ya ziyaret

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası, önceki gün Ziraat Bankası Bölge Başkanı Hüseyin Güven ve Karacabey Şube Müdürü Ahmet Akpınar'ı konuk etti. Ziyarette KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ile yönetim kurulu ve meclis üyeleri de hazır bulundu.
    KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Ziraat Bankası'nın yapısına bakıldığında son dönemde değişime ayak uydurduğunun görüldüğünü söyledi. Matlı, “Ekonomik açıdan çok güçlü bir sermaye yapısı olması ilçemiz açısından da tarım ve hayvancılığa verdiği destek dolayısıyla ilçemizin vazgeçilmezleri arasındadır. Ziraat Bankasının çiftçi ve hayvancılığa yaptığı ödemeler bile ilçe de esnaf ve tüccar arkadaşlarımıza hareket getirmektedir. Ancak bizim istediğimiz çiftçimizin sıkıntı yaşadığı dönemde Ziraat Bankasının çiftçiye verdiği desteği genişletmesi ve sıkıntının esnafa da yansıması düşünülerek Esnaf ve Tacire bu dönemlerde özellikle yüzünü dönmeli ve destek olmasıdır” dedi.
    Bölge Başkanı Hüseyin Güven ise, Ziraat Bankası'nın 148 yıldır hizmet verdiğini belirterek yeni dönem politika ve hedefleri doğrultusunda Bursa da 4 girişim şubesi ve 2 ticari şube kurulduğunu söyledi. Güven; Karacabey Şubesi'nin 34 bin müşterisinin olduğuna dikkat çekerek, güçlü sermaye yapısı sayesinde her zaman için büyük bir avantaj sağladığını kaydetti. Güven ayrıca, Ziraat Bankasını sadece bir tarım bankası olarak görmemek gerektiğini vurgulayarak, kendilerinin de yüzlerini işadamlarına ve esnafa daha çok döneceklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.