Zayıflamak isteyenler bu haber size!

*Çağın en önemli sorunlarından olan sağlıksız ve düzensiz beslenme ile ortaya çıkan aşırı kilo alımı ve obezite sorunları için çözüm arayışına giren Karacabey Belediyesi; Bursa’nın önemli sağlık kurumlarından biri olan Doruk Hastaneleri ile ortaklaşa gerçekleştirdiği ve vatandaşlar için tamamen ücretsiz olan proje kapsamında, beslenme uzmanları ve diyetisyenleri ilçe halkı ile buluşturuyor. 

Karacabey Belediyesi’nden ilçe halkında büyük memnuniyet yaratan uygulamalara, sağlık konusunda bir yenisi daha eklendiği duyuruldu.
Sağlıksız ve düzensiz beslenme alışkanlıkları ile ortaya çıkan ve çağın en önemli hastalıklarından biri olan aşırı kilo alımı ve obezite konularında, vatandaşların doğru bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesi adına proje arayışına giren Karacabey Belediyesi, Bursa’nın sağlık alanındaki önemli kuruluşlarından Doruk Hastaneleri ile anlaştı.
Her ay düzenli olarak gerçekleşiyor
Karacabey Belediyesi ile Doruk Sağlık Grubu tarafından ortaklaşa yürütülen ve son üç aydır hizmet vermeye başlayan proje kapsamında, beslenme ve diyet uzmanları her ay düzenli olarak ilçe halkı ile buluşurken, tüm hizmetlerin de ücretsiz olduğu açıklandı.
Muayeneler 21 Mart’ta
Uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, belediyeye teşekkür ederek minnettarlığını sunarken, Doruk Grubu’na bağlı diyetisyenlerin de 21 Mart 2017 tarihinde tekrar ilçe halkı ile buluşacağı bildirildi. Ayrıca gerçekleştirilecek muayene ve kontrollerin, belediyenin 6. katında, 09.00 ile 16.00 saatleri arasında yapılacağı duyuruldu.
Ali Özkan: Karacabey her zaman farkını ortaya koyuyor
Konu ile ilgili görüşlerini dile getiren ve ücretsiz gerçekleştirilen sağlık hizmetinden yararlanmak için tüm ilçe halkını duyurulan zamanlarda belediyeye beklediklerini ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da Karacabey’in tüm konularda örnek alan değil örnek gösterilen belediye olarak, farkını ortaya koyduğunun altını çizdi.
Başkan Özkan, mali yönden hiçbir sıkıntısı olmayan Karacabey’in daha da gelişip zenginleşmesi adına, ilerleyen süreçlerde yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.