Yolun sonu şampiyonluk olsun!

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karacabey Belediyespor, geçtiğimiz Çarşamba günü sahasında konuk ettiği Malatya ekibi Yeşilyurt Belediyespor ile yaptığı karşılaşmadan bulduğu tek golle galip ayrıldı. Mavi siyahlı temsilcimiz, en yakın rakibi Nevşehir Belediyespor’un kendi sahasında Halide Edip Adıvarspor’la golsüz berabere kalmasıyla puan farkını 15’e çıkartarak, şampiyonluk yolunda dev bir adım daha attı. Belediyespor’un ayrıca yenilmezlik serisi 11 maça çıktı

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz lider Karacabey Belediyespor, düşme hattında yer alan son sıradaki Yeşilyurt Belediyespor’u Rasimcan’ın 30. dakikada kaydettiği golle 1-0 yenerek hem liderliğini sürdürdü, hem de en yakın rakibi Nevşehir Belediyespor’la puan farkını 15’e çıkardı.

Mücadeleyi Bilecik Bölgesi’nden Barkın Kara, Ali Kılıç ve Alp Osman Karaosmanoğlu’dan oluşan hakem üçlüsü yönetti. Temsilcimiz mücadeleye; Hasan Kaya, Hasan Güleryüz, Onur Özcan, Rasimcan Değirmenci, İlyas Yılmazer (Dk. 82 Yasin Yıldız), Gökhan Cingirt (Dk. 87 Ahmet Bahçıvan), Sergen İlhan, Muhammet Fettahoğlu, Ömer Çetinbaş, Sadık Arda Yılmaztürk ve Sefa Durmuş (Dk. 61 Said Can Açıkalın) onbiriyle çıktı.

Maçın genelinde kontrolü elinde tutan Karacabey Belediyespor, 30. dakikada Rasimcan’ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk devresi bu sonuçla sona eren maçın ikinci yarısında başka gol çıkmayınca Karacabey Belediyespor sahadan tek golle galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte büyük bir sevinç yaşayan Karacabey Belediyesporlu oyuncular, galibiyet sevinçlerini, “Şampiyon Karaca” tezahüratı yapan taraftarlarıyla birlikte kutladı. Ayrıca, en yakın rakibi Nevşehir Belediyespor’un kendi sahasında HEASK ile golsüz berabere kalmasıyla puan farkını 15’e çıkartan 54 puanlı Karaca, ligin bitimine 10 maç kala şampiyonluk yolunda çok büyük bir avantaj elde etti.

Temsilcimiz Belediyespor, önümüzdeki Cumartesi günü deplasmanda ligde kalma mücadelesi veren Gölcükspor ile karşı karşıya gelecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.