Yılmaz yarın Karacabey’de!

Ünlü yazar ‘Anlat Canan Anlat’ı Karacabeyliler için imzalayacak

Gazetemizin Köşe Yazarlarından Karacabey’li Canan Ekinci Yılmaz ‘Anlat Canan Anlat’ adlı ilk kitabını yarın Karacabeyliler için imzalayacak.

4 ay önce çıkardığı ‘Anlat Canan Anlat’ adlı kitabı ile yükseliş yakalayan, okurseverlerin büyük beğenisini kazanan Canan Ekinci Yılmaz memleketi Karacabey’de imza günü düzenleyecek. Karacabey TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu’nun daveti üzerine Karacabey’e gelecek olan Yılmaz, 11 Mart 2020 Çarşamba günü (Yarın) saat 11.00-14.00 saatleri arasında Ütopya Kitapevi’nde okuyucularıyla buluşucak. Karacabey TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu imza gününe tüm kitap sever halkın davetli olduğunu duyurdu.

                 “Dünyaya başka bir gözle bakanlar zenginleştikçe zenginleşiyor. Bu kitap benim penceremden görünenleri anlatıyor sizlere. Önce kanatlarını hafifçe araladığım, sonra da sonuna dek açtığım penceremden…” diyen Yazar Canan Ekinci Yılmaz’ın Dorlion Yayınevi’nden çıkan ilk kitabı

4 ay önce satışa sunulmuştu. Yazın dünyasına adım atar atmaz başarısını ortaya koyanlardan olan Yılmaz kısa bir süre olmasına karşın ilk kitabı ile yükseliş yakalayarak en çok okunanlar listelerinin başında gelmeye başladı. Büyük bir okuyucu kitlesiyle dikkatleri üzerine çeken Yılmaz güçlü kalemiyle yoğun hayran kitlesine ulaştı.

05 Ekim 2010 tarihinde Karacabey Meltem Gazetesi ile köşe yazarlığına ilk adımını atan Yılmaz, 9 yıl boyunca 970 yazı yazdı. Deneme tarzı kaleme aldığı yazılardan harmanlama yapan Yılmaz’ın, damak tadına doyum olmayan bu güzel ürünleri, “Anlat Canan Anlat” başlığı altında topladığını görüyoruz.

Canan Ekinci Yılmaz’ın, büyük emeklerle hazırlanan 304 sayfalık güzel kitabını okuyucular, internetten ve tüm kitap marketlerden elde edebiliyor.

Yazarlığı çok sevdiğini dile getiren Canan Ekinci Yılmaz’ın yazıları, Bursa’nın yazılı ve görsel haber siteleri; Gazetemen, Kent Gazetesi, Bursapost, Radikal Blog, Milliyet Blog, Blogspot, Bursaport ve Medium’da yayımlanıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.