Yıldız yeniden aday!

Atatürkçü Düşünce Derneği Karacabey Şubesi, 31 Mayıs 2019 Cuma günü Olağan Kongre’ye gidiyor. Bu kapsamda ADD Karacabey Şube Başkanı Ercan Yıldız, yeniden aday olduğunu duyurdu.
Konuyla ilgili kamuoyunu bilgilendiren Ercan Yıldız, İlçe Olağan Kongresi’nin 31 Mayıs 2019 Cuma günü saat 09.00’da Runguçpaşa Mah. 49 Sk. Belediye İşhanı Sitesi No:4/2 adresinde bulunan Dernek Lokali’nde gerçekleştirileceğini, çoğunluk sağlanamadığı taktirde, 15 Haziran 2019 Cumartesi günü saat 11.00’de aynı yerde çoğunluk aranmaksızın kongrenin yapılacağını bildirdi.
Yaklaşık 300 üyesi bulunan ADD Karacabey Şubesi olağan kongresinde yeniden aday olduğunu açıklayan Yıldız, şu an için başka bir başkan adayının olmadığını ancak aday olan olursa da Atatürkçü düşünceye yakışır bir olgunluk ve coşku ile kongrenin yapılacağını belirtti. Yıldız, “Seçimde kazananın tüm dernek üyeleri ile birlikte Atatürkçü Düşünce olacaktır. Bizler Atatürk’ün ilke ve devrimlerini benimsemiş yurttaşlar olarak özellikle ülkemizin getirildiği noktada ülkenin kurulduğu günlerden bu yana kurucu felsefeden ne kadar uzaklaşıldığını görüyoruz. Ülkemizin hak ettiği çağdaş toplumlar arasındaki yerini alabilmesi için yurtta barış, dünyada barış felsefesi ve bilimsel düşüncenin toplum hayatına hakim kılınması için çalışacağız. ADD olarak Cumhuriyet’in yılmaz bekçileri olmaya devam edeceğiz. Olağanüstü kongremizin şölen havasında geçmesini diliyorum.” dedi.
Üyelerinin genel kurula katılarak derneğe sahip çıkması gerektiğini duyuran Yıldız, kongreye tüm ilçe halkını da davet etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.