Türk Kızılayı ile yüzler gülüyor!

Türk Kızılayı Karacabey Temsilcisi Ahmet Kırmızı, ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere 850 adet erzak kolilerinin, 1300 adet konserve kıyma, kuşbaşı et dağıtımlarının ve diğer yardımların dağıtımlarının gerçekleştiğini söyledi.
İhtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan erzak paketi yardımlarının dağıtımında kendilerine mahalle muhtarlarının da yardımcı olduğunu belirten Kızılay İlçe Temsilcisi Ahmet Kırmızı, “Mahalle muhtarlarımızla birlikte yaptığımız çalışmalarda gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşları belirleyerek erzak paketlerini kendilerine teslim ediyoruz. Kızılay Karacabey Temsilciliği olarak yardımdan gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlanmasını sağlıyoruz.” dedi.
Erzak kolisi haricinde farklı yardımlarda da bulunduklarını kaydeden Ahmet Kırmızı, “Erzak kolisinden ayrı olarak 1300 adet konserve kavurma ve kıyma dağıtımı gerçekleştirdik. Yardımları ihtiyaç sahiplerine biz kendimiz götürüyoruz ya da ihtiyaç sahipleri bizden alıyor. Yardımlarımız tüm yıl boyunca devam ediyor. 7/24 bize ulaşabilirler, biz her zaman hizmete hazırız. Ayrıca Ramazan kampanyamızı duyurmamızda bize yardımcı olarak billboardları ücretsiz tahsis etmemizi sağlayan Belediye Başkanı Sayın Ali Özkan’a da teşekkür ederiz.” diye konuştu.
Afet dönemleri dışında da ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Türk Kızılayı, manevi duyguların yoğunlaştığı Ramazan ayında hem ihtiyaçlı kimseler, hem de hayır yapmak isteyenler için akla gelen ilk adres olmaya devam ediyor. Türk Kızılayı Karacabey Temsilciliği, ihtiyaçlı vatandaşlara ulaştırılmak üzere zekat, fitre ve erzak yardımları vermek isteyen vatandaşlara da aracılık ediyor. Ramazan ayı boyunca sosyal yardımlarını sürdürerek, yoksulların yüzünü güldürmeye devam eden Türk Kızılayı Karacabey Temsilciliği, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da gıda kolisi dağıtımlarını sürdürüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.