Yeşildere Barajı Projesi, fos çıktı

Demirel, “2009 yılı yatırım programında da yok!”
Karacabey için büyük öneme sahip “Yeşildere Barajı Projesi”nin “2009 Yılı Yatırım Programı”na alınmadığı ortaya çıktı.
            CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel’in, yanıtlaması için meclise sunduğu Yeşildere Barajı ile ilgili soru önergesine Çevre ve Orman Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu’ndan yanıt geldi.
            Yeşildere Barajı ile ilgili şimdiye kadar yapılan çalışmalar, 2009 yılı yatırım programına ayrılan ödenek ile barajın ne zaman tamamlanacağı sorularını ileten CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel’e gelen cevapta; “Yeşildere Barajı Projesi, 2009 yılı Yatırım Programı’nda yer almamıştır. Söz konusu baraj projesi, maliyetlerinin güncellenmesine müteakip, proje yapım işi uygulama programına teklif edilecektir” denildi.
Koyuncu halkı kandırdı!
            AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu’nun 2009 yılında yatırım programına alınması için teklif götürüleceğini açıklamasına karşın, hiçbir çalışma yapılmaması büyük tepki topladı.
            CHP İlçe Başkanı Orhan Karabaş, Koyuncu’nun halka yalan söylediğini belirterek, “Yeşildere Barajı gibi çok önemli bir hizmet daha başka bahara kaldı. Ne zaman olacağı da belli değil. Sayın Koyuncu, barajın yapılması için teklif götürüleceğini ve 2009 yılı yatırım programına alınacağını söylemişti. Ancak görülüyor ki, bu doğru çıkmadı. Sayın Ali Koyuncu, halkına yalan söyledi. AK Parti zihniyetini bir kez daha görmüş olduk. Halkına yalan söyleyen bir iktidardan kurtulmanın zamanı geldi. Çiftçisine, esnafına, emeklisine, işçisine ve memuruna kan ağlatan bir iktidara en iyi dersi seçim günü yine bu halk verecektir” diye konuştu.            

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.