YEŞİL ALANLARIMIZ YAĞMALANMASIN!

DOĞA-DER Temsilciliği, Karacabey Atatürk Kültür Parkı girişinde, “Kültür merkezi yapacağım” mantığı ile hareket edilerek yeşil alan katliamı yapılmasını eleştirdi.
Büyükşehir Belediyesi’nce başlatılan yer seçimi konusundaki girişimlerin çok yanlış olduğuna dikkat çeken DOĞA-DER temsilcileri, yeşil alan zararı yaşanmadan, bu konuda yeniden değerlendirme yapılmasını istedi .
Atatürk Kültür Parkı’nın Karacabeylilerin nefes alabildiği ve oksijen depolayabildiği tek yeşil alanda betonlaşmaya çanak tutulmasını sağlıklı bulmadıklarını söyleyen çevreciler tepkilerini göstermek için yarın basın açıklaması yapacak.
Bu kapsamda ‘Betonlaşmaya Hayır’ sloganıyla 16 Mart 2019 Cumartesi günü (Yarın) saat 14.00’de Atatürk Kültür Parkı’nda basın açıklaması yapacağını duyuran (DOĞA-DER) temsilcileri, Kültür Park’taki yeşil alanların yok edilmesini istemediklerini dile getirecek.
DOĞA-DER temsilcileri, “Cumartesi günü (Yarın) tüm doğa sever Karacabeylileri, doğasına sahip çıkmak için desteğe bekliyoruz. Karacabey’de Kültür Merkezi yapmak için hiç mi yer kalmadı? Şehri yönetenler niye parkı beton yığınlarına gömüyor? Kültür Merkezi başka bir yere yapılmalıdır. Bu proje durdurulmalıdır. Lütfen duyarlı olalım” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.