Yenilgisiz Şampiyon; Gençlerbirliği U-11

Başarılı performanslarıyla takdir toplayan Karacabey Gençlerbirliği’nin U-11 takımı oynadığı 8 maçın tamamını kazanarak, şampiyon oldu. Ciddi bir başarı ivmesiyle yenilgisiz şampiyon olan minik futbolcular elde ettikleri bu deneyimle ileriye dönük umutlar vaat etti.
İsmail Aksoy (Takırdak) başkanlığında, Altyapı Koordinatörleri Kemalettin Çavuş ve Levent Güven önderliğinde ve uzun yıllar takımda ter döken Cem Eren’in çabaları ile çeşitli kategorilerde yaklaşık 400 sporcunun yer aldığı Karacabey Gençlerbirliği takımı, ilçenin futbol altyapısına büyük katkı sağlıyor. Bu kapsamda Gençlerbirliği bünyesinde kurulan U-11, U-12, U-13, U-14, U-15, U-16, U-17 ve U-19 takımları, ilçe futbolunun geleceği adına da umut veriyor.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun altyapıdan oyuncu yetiştirmek amacıyla düzenlediği ‘yarışma kategorileri’ adı altında oluşturulan U-11 takımları, tüm bölgelerde gruplar halinde maçlar yapıyor. Karacabey Gençlerbirliği de, bu doğrultuda 9 grubun yer aldığı Bursa bölgesinden yarışmalara katıldı. 8. Grup’ta bulunan temsilcimiz, oynadığı 8 maçı da kazanarak şampiyon oldu.
Gençlerbirliği olarak tek amaçlarının minik çocuklara spor yaptırmak olduğunu vurgulayan Antrenör Kemalettin Çavuş, “U-11 takımımızın grubunu şampiyon olarak tamamlaması bizler için gurur verici. Bizler başarıdan ziyade Karacabey’de çocukları spora teşvik ediyoruz. Onları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, hem spor yapmalarını hem de derslerinde başarılı olmalarını amaçlıyoruz. Tek derdimiz budur. Bu amaç doğrultusunda bir tek çocuğumuzu bile kazanmak bizler için çok önemli. Şu ana kadar bünyemizde yer alan 400 sporcu ile bu konuda oldukça mesafe katettik.” dedi.
Kemalettin Çavuş ayrıca, kendilerine her türlü desteği veren Belediye Başkanı Ali Özkan’a da teşekkür etti. Belediye’nin hiçbir zaman kendilerini geri çevirmediğini belirten Çavuş, “Başkanımız Sayın Ali Özkan’a ne zaman gitsek boş dönemedik. Kendisinin ilçe sporuna olan desteği yadsınamaz. İlçemizdeki yetkili ve ilgili kişiler bu yavrularımıza sahip çıktığı müddetçe Karacabey’in geleceği çok parlak. İlçemizden de futbol yıldızları çıkabilir. Yeter ki çocuklarımıza olan ilgi ve alakayı kesmeyelim.” ifadelerini kullandı.
Karacabeyli eski futbolcu esnaf Mehmet Çınar da şampiyon olan başarılı futbolculara Ess Moda Cafe’de kutlama yemeği verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.