Yeni Seçim Müdürü Leyla Özgün

Karacabey İlçe Seçim Müdürlüğü görevine Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinden Leyla Özgün atandı. 44 yıllık devlet memuriyet hayatının son 20 yılını Karacabey’de tamamlayan Cemil Tosun’un emekliye ayrılmasıyla yerine iki çocuk annesi Leyla Özgün getirildi.
Geçtiğimiz hafta görevine başlayan Özgün, 1991 yılında Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde seçim zabıt katibi olarak çalışma hayatına atıldı. Daha sonra Ceylanpınar’da görev yaparken girdiği müdürlük sınavını kazanan Leyla Özgün, 2007 yılında Akçakale’de ilk müdürlük sınavını verdi. 2010 yılında katip olarak görev yaptığı Ceylanpınar’a müdür olarak dönen Özgün, daha sonra Şanlıurfa merkez Karaköprü Seçim Müdürlüğü’nün ardından geçtiğimiz hafta Karacabey’deki görevine başladı. İlçenin ilk bayan seçim müdürü olan Leyla Özgün’ün eşi ise, Şanlıurfa Adliyesi’nde Zabıt Katibi olarak görev yapıyor.
Seçim katibi de değişti
Öte yandan, İlçe Seçim Müdürü Cemil Tosun ile birlikte uzun yıllar Karacabey’de başarıyla görev yapan Seçim Katibi Ali Göztepe de geçtiğimiz ay emekliye ayrıldı. Göztepe’nin emekliliği sonrası yerine Erzincan’ın Kemahiye ilçesinden Sevim Altunlu, Karacabey İlçe Seçim Katibi olarak atandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.