AK kadınlardan yaşlılara hürmet

Adalet ve Kalkınma Partisi Karacabey İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli ve yönetim kurulu üyeleri, ‘1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’ dolayısıyla ev ziyaretleri yaparak yaşlıların gönüllerini aldı.
Yaşlı ve bakıma muhtaç ailelerin evlerine ziyaret gerçekleştiren AK Kadınlar, yaşlıları unutmadı, hem hayır dualarını aldı, hem de geçmişi yad etme fırsatı buldu.
1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında farklı mahallelerde bulunan yaşlıların evlerini ziyaret ettiklerini belirten AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, onlarla sohbetler edip günlerini kutlamanın yanı sıra, bir ihtiyaçları olup olmadığını da sorduklarını söyledi.
İnsanların belli bir yaştan sonra daha fazla sevgi beklediğine dikkat çeken Özenli, “Dünden bugüne kültürümüzü, değerlerimizi, örf ve adetlerimizi yarına taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olan ve kazandıkları hayat tecrübeleriyle bizlere yön veren kıymetli büyüklerimiz için özel bir anlam ifade eden Yaşlılar Günü’nü kutluyoruz. Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Onların varlığıyla geçmişteki güzellikleri hatırlıyoruz. Yaşlılarımızla muhabbet edip hallerini, hatırlarını sorduk. Özellikle ihtiyaçlı olan yaşlı amca ve teyzelere maddi ve manevi destekler veren Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın selamlarını da kendilerine ilettik. Onların sorunlarını istek ve taleplerini aldık. Çok sayıda evi ziyaret ederek, buralarda yaşayan yaşlılarla yakından ilgilenmenin manevi hazzını yaşadık. Yaşlılarımızın kendilerini yalnız hissetmemeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Rabbim hepsine hayırlı, uzun ömürler versin.” ifadelerini kullandı.
Evlere yapılan ziyaretlerde dilek ve temennilerini dinleyerek yaşlılara hürmet gösteren AK Partili kadınlar ise, “Yaşlılarımız geleceğimize ışık tutan birer fenerdirler. Herkesin geleceği bu… Gerçekten kimse kaçamaz. Yaşlıya hürmet göstermeyen, hürmet göremez.” diyerek, sadece özel günlerde değil, fırsat buldukça yaşlılara zaman ayrılması gerektiğine vurgu yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.