YASAM !

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

Okullarımızda güne ve derse…
ANDIMIZ;
TÜRKÜM,
DOĞRUYUM,
ÇALIŞKANIM.
YASAM;
KÜÇÜKLERİMİ SEVMEK,
BÜYÜKLERİMİ SAYMAKTIR…
İle başlardık. Çoook milliyetçi bir parti Mhp ile Cia’nın “Türk Ulusu Kavramını yok edin” buyruğunu alan Akp kaldırdı; ANDIMIZI. Türk Ulusunu oluşturanların içinde rahatsız “oldurulanlar” varmış! Yerini din ile doldurmaya kalktılar. Ama nasıl bir din? İslam değil… Üç-beş İsrail beslemesi, İsrailiyat ile donanımlı, emperyalistlerin piyonu cemaat ve tarikat adlı soysuzlukların uydurduğu din ile… Türkiye Cumhuriyetini yıkmak için işbirlikçilik yapan cemaat ve tarikatlara Amerika tarafından öğretilen ile…
“Dindar nesil” adlı birde program uyduruldu! Örneğin; dindar nesile kumaş için eylem yapın denildi ama tarikat yurtlarında taciz ve tecavüzlere sessiz kalın denildi! Örneğin; başörtüsü için size zulüm yapıldı adlı kumpası öğrettiler. Ama hanedan deyip tapındıkları Osmanlı yurdumuzun işgalini sağlamış. Ezan susmuş. Türk kızları dansöz yapılıp işgalcilere oynatılmış. Ve bir insan çıkmış, Bağımsızlık ve Özgürlük diyerek başarmış. Ona “ayyaş” denilirken dindar nesillerine kindarlığı öğrettiler. Örneğin; inancıma saygı gösterin diye yürüttüler ama Madımak’ta, Çorum’da ve Maraş’ta yakılanların inancına saygıyı öğretmediler. Örneğin; Osmanlıca diye uyduruk bir dil için ortalığı ayağa kaldırdılar ama dindar nesil “kimliği sorulandan” ne isteniyor sorusuna daha ilk soruda joker kullanıyordu. Ve uyduruk dilin içindeki hüviyetin ne olduğunu bilmiyordu! Bunlar Batıcı dincilerin yani Amerika -İsrail karışımlı partilerin bu ülkeye verdiği büyük ayrımcılıklar.
Bir de Batıcı İlerici kafa var! Ortaya bir Cumhurbaşkanı Adayı çıktı, Amerika’lıdan daha Amerikalı. Güneyimizde, komşumuz Suriye’de konuşlu 38 Amerikan üssünü “Putin bizi kuşatıyor ” diye anlattı ! İncirlik’teki 50 nükleer bomba ile ilgili tek sözü yok. Kürecik’teki İsrail için kurulan üsse karşı tek sözü yok. Pkk’nın şubesi Hdp’yi meclise sokmak için çabalarken Amerika ‘nın Diyarbakır ‘dan havalanan uçaklarının silah ve yiyecek attığını anmıyor bile ! (Rastlantıya bakın Akp ve ortağı Mhp’den de ses yok, hatta Akp Hdp ile elele açılım yaptı). “Atatürk Batıyı hedef gösterdi diye yalan atıyor, neoliberalce. Çünkü; Atatürk ‘e saldıran soysuzlar gibi Atatürk ve Atatürkçülük ile ilgili kırıntı bilgisi yok.
Şimdi bu iki Batıcı kafa oturmuş, çocuk tecavüzleri ve ölümleriyle ilgili ahkam kesiyor. İdam masalları, hadım masalları, Batıyı örnek alalım martavalları… Konunun özüne değinen yok, özünü bilen de yok. Cumhuriyet değerlerine düşmanlık ederseniz, Cumhuriyet değerlerine saldıran cemaat ve tarikatlara destek verirseniz, Laiklik tehlikede değildir derseniz, Fetö zararsızdır derseniz…. Sonuç bu olur.
İslamı örnek alıyor Akp ve benzerleri. Dindar Akp döneminde çocuk tecavüzleri yüzde 400 arttı. Evlilik ve nişanlılık nedeniyle eğitime devam edilmiyor. Bunların yüzde 97,4 ‘ü küçük yaşta evlendirilen kız çocuğu. Uyuşturucu kullanım yaşı 12 yaşın altına dindar Akp döneminde indi. Kadına taciz-tecavüz, erkek çocuklarına tecavüz Akp döneminde yüzlerce kat arttı. 2002’de 450 olan İmam Hatipler, 1408 ‘e ulaştırılmasına ve çocuklarımızı zorla İmam Hatiplere yönlendirmelerine karşın Akp döneminde toplumsal ahlaksızlık Cumhuriyet döneminin rekorunu ele geçirdi. Demek ki, din Ahlakı beslemiyor, besleyemiyor. Hele hele soysuz cemaat ve tarikat dinlerinde ise ahlaksızlık ve Allahsızlık bir numarada.
Hemen Batıcı eğitimi, Abd’yi örnek gösterip “baaaaak ama onlarda” diyecek Batıcı ilericiler. Örneğiniz, Abd’de her 98 saniyede bir cinsel saldırı oluyor, her 8 dakikadakinin biri çocuk. Her 3 kız çocuğundan, her 7 erkek çocuğundan biri tacize maruz kalıyor. Mağdurların yüzde 60’ı bunları anlatamıyor ve dolayısıyla bu resmi kayıtlara geçirilemiyor. Cinsel saldırıların yüzde 33’ü 12-17 yaş arası ergenlere yönelik, yüzde 82’si genç kız. O ünlü çağdaş Batınızdan tecavüz rakamları. (Kayda geçenlere göre her yüzbin kişiden ) İsveç’te 63, Avustralya ‘da 28, Abd’de 27, Norveç ‘te 19, İngiltere ‘de 17, Fransa ‘da 15, Almanya ve Hollanda ‘da 9 kişi tecavüze uğruyor. Uyuşturucuda, dünyada kanalizasyonlarında uyuşturucu artığı en çok çıkan iki yer Milano ve İsviçre.
Çözüm Cumhuriyet Değerlerinde. Çözüm Türk Kültüründe. Ve o kültür 6 OKTA (1930’ların 6 okunda yani reddeden ve hakaret edenlerin 6 okunda var.) . İşte onun için Batıcı dinci, Batıcı İlerici kafalar Atatürk ‘e saldırıyor, Atatürkçü geçinip iktidar istiyor. Kimi cuma namazı çıkışı “zulüm” kisvesi altında. Kimi “Benim başörtülü bacım” başlığıyla siyasi mitinglerde. Kimi dinimizde yeri olmayan kara çarşafa rozet takarak. Kimi laiklik tehlikede değildir diyerek. Kimi cemaatlerin iyi olduğunu göstermeye çalışarak. Dini imanı kullandılar. Dinimizi kirlettiler! Tecavüze uğrayan komşu ülkelerin kadınları için Amerika ile birlikte sevindiler.
Şimdi “dizinizi dövüyormuş gibi” yapmayın, Efendiler! Mahvettiğiniz eğitim sistemine bakın. Özelleştirilmesine çanak tuttuğunuz eğitim ve öğrenim sistemine bakın. Abd ve AB tarafından kullanılıp mahvettiğiniz gelir dağılımına bakın. Hala ve hala iktidarı ile muhalefeti ile savunduğunuz liberal ekonominin ülkemizi getirdiği yere bakın. İşte sizlerin bu Batıcı İlerici ve Batıcı Dinci kafalarınız, siyasetleriniz bunların nedeni. Şimdi “dizinizi dövüyormuş gibi ” yapmayın, Efendiler!
Sizleri gördükçe Cumhuriyetime, Cumhuriyetin Değerlerine, Devrimlerimize, 6 Oka (1930’ların 6 okuna), Türk Kültürüne, Atatürk ‘e ve ANDIMIZA 4 elle sarılıyorum.
YASAM…..
KÜÇÜKLERİMİ SEVMEK,
BÜYÜKLERİMİ SAYMAKTIR.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.