Yardımseverlerden örnek davranış

Minik Muhammet Ali’ye Bursa’dan bisiklet:
Karacabey Gazi Mahallesinde oturan ve ilik nakli yapılmadığı takdirde yaşamını yitirecek olan 5 yaşındaki minik Muhammet Ali’ye Bursa’dan destek geldi.
            MELTEM’in gündeme taşıdığı ve Olay TV’nin Bursa kamuoyuyla paylaştığı haber üzerine harekete geçen bir grup yardımsever, kendi aralarında topladıkları paralarla Muhammet Ali’ye bisiklet aldı.
            Önceki gün Karacabey’e gelerek bisikleti Muhammet Ali’ye teslim eden M.C ile S.S., amaçlarının acılı ailenin üzüntülerini, paylaşmak olduğunu vurguladı.
            Bursa’da özel bir şirkette çalışan arkadaşlarıyla karınca kararınca minik Muhammet Ali’ye destek olmak istediklerini belirten yardımseverler, konunun takipçisi olacaklarını söyledi.
            Bisikleti ilk gördüğünde mutluluktan büyük bir heyecan yaşadığı gözlenen Muhammet Ali’nin sevincini mahallesindeki arkadaşları da paylaştı.
            Minik Muhammet Ali’nin yaşama daha fazla tutunabileceğini düşündükleri için bisiklet aldıklarını belirten yardımseverler M.C. ile S.S., herkesin konuya daha duyarlı olmasını istedi.
            Üzüntülerini paylaşarak Bursa’dan minik Muhammet Ali’nin derdine ortak olmak için gelen yardımseverlere yürekten teşekkür eden anne Ayşe Meral, şu anda oğlunun tarifsiz bir mutluluk yaşadığını dile getirdi.
            Minik yavrularının yaşaması için ellerinden geleni yaptıklarına dikkat çeken anne Ayşe Meral, umutlarını koruduklarını ve en kısa sürede Muhammet Ali’nin iyileşeceğine inandıklarını sözlerine ekledi.
            Muhammet’e destek olmak isteyenlerin Karacabey Ziraat Bankası’ndaki 52642111-5001 hesap numarasından yardım edebilecekleri belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.