Yardımseverler unutulmadı!

 

Halk Eğitim Merkezi, yeni aracına kavuştu:

Karacabey Yaygın Eğitimi Destekleme ve Geliştirme Derneği’nin Halk Eğitimi Merkezi’ne yeni bir araç alımı konusunda katkıda bulunan yardımseverler için dün plaket töreni düzenlendi.

            Halk Eğitimi Merkezi’ndeki törene Mal Müdürü Rıza Sevim, Belediye Yazı İşleri Müdürü Talih Düzgören, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat Kaya ile yardımseverler katıldı.

Törende konuşan HEM Müdürü Yaşar Gökbayrak, araba ihtiyacı konusunda kendilerine maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür etti.

Bu konuda Usta Öğretici Fahriye Erbil’in büyük gayret gösterdiğine dikkat çeken Gökbayrak, “İlk olarak beraberce Uğur Galeri’nin Sahibi Uğur Koçak’a gittik. Kendisi yardımcı olabileceğini belirtirken, çevresinden de destek olabilecek kişilere yönlendirdi. Ardından Belediye Yazı İşleri Müdürümüz Talih Düzgören’e gittik. O da bizlere bu konuda manevi destek vererek yardımseverlerle tanıştırdı. Yine Usta Öğreticimiz Seher Durak da çevresinde yardımcı olabilecek kişilerle bizi tanıştırdı. Çalışmalarımızda bizlere yardımlarını esirgemeyen başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Emin Dingin ile yardımseverlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Halk Eğitimi Merkezi’ne araba alınmasında maddi destek veren; Uğur Galeri, Yavuz Galeri, Baran Petrol, Matlı Yem A.Ş., İFO Organizasyon, Nalan Toru, Göl Petrol, Hürriyet Köyü Muhtarı Ali Pehlivan, İlhan Çift, Osman Bektaş, İstanbul Dershanesi, Ali Üsküdar ve Yahya Kurtbay ile manevi katkı sağlayan; Belediye Yazı İşleri Müdürü Talih Düzgören, Usta Öğreticiler Fahriye Erbil ve Seher Durak, Yaygın Eğitimi Destekleme ve Geliştirme Derneği Başkanı Güler Zorlu’ya plaketleri takdim edildi.  

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.