“Yaptıklarımızla övünüyoruz”

Karacabey Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ergün Koç, partililerle birlikte köy ziyaretlerini sürdürüyor.
Taşlık, Akçakoyun, Boğazköy ve Ekmekçi köylüleriyle buluşan Başkan Koç, “Yapacaklarımızla değil yaptıklarımızla övünüyoruz” dedi.
Başkan Ergün Koç, DP İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci ve partililerle birlikte gerçekleştirdiği köy ziyaretlerinde, yapımı süren hizmetlerden bahsederek, köylülerin yorumlarını dinledi. Başkan Koç, vatandaşların, Yeniköy’e giden yolun bir an önce düzenlenmesi konusundaki eleştirilerine, sorununun büyük olduğunu ve tüm köyleri etkilediğinin farkında olduklarını belirtti. Söz konusu yolun yapılmasının belediye sorumluluğunun dışında olduğunu ve tamamlanması için baskı yapılacak kurumun kendilerinin olmadığını da hatırlatan Koç, Yeniköy yolunun ilçe için öncelikli meselelerden biri olduğunun altını çizdi.
“İthal hayvanlar yerli samanı beğenmiyor(!)”
Taşlık, Akçakoyun, Boğazköy ve Ekmekçi köylerinde hayvancılığın yaygın olduğuna dikkat çeken Koç, hükümetin saman ithalatı yapmasına göndermede bulundu. Koç, “Önce ithal hayvan getirdiler Türkiye’ye. Baktılar ki bu hayvanlar Türkiye’de yetişen samanı beğenmiyor, bu kez ithal saman getirelim ki yabancı memleketlerden gelen hayvanlar aç kalmasın dediler. Türkiye tarihinde bunlar hakikaten ilkleri yaşatıyorlar. Durumumuz maalesef budur” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.