DSP’liler, KTSO’yu ziyaret etti

Karacabey Demokratik Sol Parti Belediye Başkan Adayı Yüksel Ceylan, meclis üyesi adayları ve Kadın Kolları üyeleri ile birlikte Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
DSP Belediye Meclis Üyesi Adayları Nuri Uzel, Erol Yüksel Cingil, Kadın Kolları üyeleri Sevinç Nayman ve Gülten Yukuş ile birlikte KTSO Başkanı Naci Güncü’yü ziyaret eden Ceylan, domates fabrikası projesi hakkında bilgi verdi.
Ceylan’a başarı dileyen KTSO Başkanı Naci Güncü, “Yüksel Ceylan ile kurucu yönetim kurulu üyeliğini üstlendiğimiz Karacabeyliler Derneği’nde yaklaşık iki buçuk yıl çalışma şansımız oldu. Bizler sivil toplum kuruluşlarıyız. Karacabey’e hizmet etmek için yola çıkan tüm adaylarımıza eşit mesafedeyiz. Herkese başarı diliyoruz. Bursa’da Karacabeylilerin iyi bir şekilde temsil edildiği bir kurumun kurulmasında öncülük ettiği için de kendisini ayrıca kutluyorum” diye konuştu.
DSP Belediye Başkan Adayı Yüksel Ceylan ise, “Naci Güncü ağabeyimize dernek yönetim kurulu üyeliği teklifinde bulunduğumuzda bizleri hiç ikiletmedi. Bilgi birikimi ile birlikte hepimizi doğru yolda ilerlemesinde önemli rolü var. KTSO’nun başında bulunması Karacabey’imiz için gerçekten bir kazanımdır” dedi.
Gündem yaratan salça fabrikası projesi hakkında bilgiler veren Ceylan, 400 kişiye iş imkânı sağlayacaklarını ve domates üreticisinin fiyat belirlemede yetkisi olacağını dile getirdi. Çiftçilerin kar etme noktasında hakkını savunacağını belirten Ceylan, tarımı ayağa kaldıracağını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.