Bülent Arınç geliyor

Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkan Adayı Ali Özkan, seçim bürosunun açılışını Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın katılımıyla gerçekleştirecek.
Gazi Mahallesi Şaypa Market karşısındaki seçim bürosunu yarın saat 13.00’te hizmete açacaklarını duyuran Belediye Başkan Adayı Ali Özkan, açılışa Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da katılacağını belirtti. Tüm ilçe halkını açılışa davet eden Özkan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın restorasyonu tamamlanan Ulu Cami’nin de açılışını yapacağını kaydetti.
Arınç’ın Bursa programı
Bugün Bursa’da RUMELİSİAD Uluslararası Balkan Ekonomi Zirvesi açılışına katılacak olan Arınç, cuma namazını Kayıhan Camii’de kılacak.
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 30 metre genişliğinde ve bin 200 metre uzunluğundaki yolun açılışını da yapacak olan Arınç, ardından Gemlik’te seçim bürosu açacak. Gemlik Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nin temelini de atacak olan Başbakan Yardımcısı Arınç, akşam yemeğinde ise Gemlik’teki muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelecek.
Yarın Marmarabirlik’i ziyaret edecek olan Arınç, ardından Karacabey’de Belediye Başkan Adayı Ali Özkan’ın seçim bürosunun açacak. Arınç ayrıca, restorasyonu tamamlanan Ulu Camii’nin de açılışını yaparak Bursa’daki “Anadolu’da klasik sanatlar sergisi”ni gezecek. Pazar günü ise Osmangazi Belediyesi’nin yaptırdığı Demirtaş Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nu hizmete açacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.