“Yapacaklarımızı vaat etmiyoruz”

Karacabey Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ergün Koç, parti yöneticileri ile birlikte köy ziyaretlerini sürdürüyor.
Köy ziyaretleri kapsamında İkizce, Seyran, Bakırköy, Ekmekçi ve Boğaz köylerine çıkarma yapan Başkan Koç, seçimlerin ertesi günü “Nerede kalmıştık” diyerek hizmet yağdırmaya devam edeceklerini söyledi.
DP İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Balıkçı Barınağı’na da uğrayan Başkan Koç, Bayramdere ve Yeniköy’lü balıkçılarla fikir alışverişinde bulunmayı ihmal etmedi.
Ziyaretlerde köylülere seslenen Başkan Ergün Koç, “Yapacaklarımızı vaat etmiyoruz. Yaptıklarımızı referans alıp, yapabileceklerimizi tartışıyoruz. Köylerimizi seçim zamanı değil, hep ziyaret ediyorduk. Her ziyaretimizde yeni bir hizmet sağlıyorduk. Tüm muhtarlarımıza kapımız hep açık oldu. Rakamlar ve yapılanlar ortada. Köy muhtarlarımızla bu zamana kadar olan diyalogumuzu daha da güçlendirmiş bir şekilde gelecek yıllara taşıyacağız” ifadelerine yer verdi.
İnşaatı uzun bir süre tamamlanamayıp Yeniköy ve Bayramdereli balıkçıları zor durumda bırakan Balıkçı Barınağı’na değinen Başkan Koç “Çok şükür 10 yıl sonra yarım kalan inşaata çivi çakmak akıllara geldi. Zararın neresinden dönülürse kardır diye bakıyoruz. Liman inşaatı bittikten sonra Belediye Başkanlığı olarak elimizden gelen hizmeti sağlayacağız. Yeniköy’e yakışır hale getireceğiz. Bunları daha önce istedik ama birileri istemediği için yapamamıştık. Tekrar Yeniköy’ü Malkara’ya bağlayan yürüyüş yolunu yapacağız. Yeniköylü vatandaşlarımız gece gündüz fark etmeden bu yolu kullanabilecekler ” dedi.
Başkan Koç’a gösterilen yakın ilgi ise gözlerden kaçmadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.