KTSO’dan “Kar edemiyoruz” semineri

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası, öncelikleri arasında yer alan eğitim çalışmalarını sürdürüyor.
Değişen yasa, mevzuat, devlet destekleri ve iş hayatı ile ilgili eğitim faaliyetlerine devam eden KTSO, seminerlerine bir yenisini daha ekledi. KTSO’da önceki gün İsmail Hakkı Kavurmacı’nın sunumuyla gerçekleştirilen “Kar elde edemiyoruz” semineri ilgi gördü.
Seminerin ardında açıklamada bulunan KTSO Başkanı Naci Güncü, “Ocak ayı içerisinde düzenlediğimiz, ‘E-Defter, E-Fatura Mevzuattaki Son Değişiklikler Semineri’, ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri’, ‘KOSGEB Destekleri Semineri’ gibi genel katılıma açık seminerlerin yanı sıra şimdi de üretici üyelerimiz için ‘Kar elde edemiyoruz’ eğitimi düzenledik. Bu alanda başarısını kanıtlamış İsmail Hakkı Kavurmacı’nın sunumuyla katılımcılara, ‘Giderleri düşürmek için uygulanan klasik yöntemler’, ‘Karsız şirketlerin ortak noktaları’, ‘Karsızlığın temel nedenleri’, ‘Maliyetler içindeki israflar’, ‘Nereden başlamalıyım, ne yapmalıyım?’, ‘Görmek ve hemen yok etmek’, ‘Kar Stratejileri’, ‘Ciro-kar-müşteri analizi’, ‘Make-Buy analizi’ konularını aktarıldı” dedi.
Güncü, Şubat ayı içerisinde KOSGEB Destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenleyeceklerini ve KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile protokolün imzalanmasından sonra başvuruları kabul edeceklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.