“Ülkücü hareket ülkenin sigortasıdır”

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, İlçe Başkanı İsmail Tezcan, Meclis Üyesi Hüsnü Doğruoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, ülkücü gençlerle yemekte buluştu.
Yemekte konuşan Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, Ülkü Ocaklarının ülkedeki önemine ve kuruluşundan bu yana olan çalışmalarına değindi. MHP’nin ve ülkücü hareketin ülkenin sigortası olduğuna vurgu yapan Tayfur, Karacabey’de yeniden teşkilatlanan Ülkü Ocağına üstün başarı diledi.
En büyük desteği ülkücü gençlerden beklediğini dile getiren Tayfur, teşkilatın çalışmalarda aktif rol almasının önemini vurguladı. Asenalar grubunun bir an önce kurulması gerektiğini de belirten Tayfur, çalışmalara hız verilmesini istedi. Gençlere yönelik önemli projeleri olduğunu dile getiren Tayfur, projelerini en kısa zamanda kamuoyuyla paylaşacağını sözlerine ekledi.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe hitabesinin özümseyerek okunmasını ve Alparslan Türkeş’in “Ülkücüler ne uşak olmayı, ne de başkalarını uşak olarak kullanmayı kabul etmeyen, şerefli bir bayrağın taşıyıcısıdır” sözlerini hatırlatan Tayfur, “Hepiniz birer bayraksınız. Bayrağı lekeletmeyin, kirletmeyin, yere düşürmeyin” dedi.
MHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur’un konuşmasının ardından yemek, gençler arasındaki istişare ve çalışma metotlarının paylaşılmasıyla sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.