Yalazı’dan tesis sözü

Yalazı’dan tesis sözü
Karacabey Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, ilçe yöneticileriyle birlikte önceki gün Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yönetim kurulunu ziyaret etti.
DP Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, ilçedeki kamyoncu esnafının Türkiye’nin ikinci büyük nakliye filosuna sahip olmasından gurur duyduklarını belirterek, “Karacabey’e yılda 15 milyon TL. gelir sağlayan ve bu miktarı ilçesinde tüketen Taşıyıcılar Kooperatifi’nin faaliyetine yakışır bir idari ve sosyal hizmet tesisine kavuşması gerekir. Görev bize verildiği takdirde, bu hizmetin gerçekleşmesi için sizlerle el ele vereceğiz.” diye konuştu.
Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Fuat İlhan ve diğer yöneticiler tarafından karşılanan Demokrat Parti heyetine yakın ilgi gösterildi.
Karacabey sevdalısı olduklarını vurgulayan DP Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, ülkenin her köşesine gece gündüz demeden nakliye hizmeti sunan Karacabey’deki kamyoncu esnafının huzurlu bir çalışma ortamına sahip olması gerektiğini kaydetti. Bugüne kadar idari ve sosyal tesis ihtiyacının karşılanmayışını büyük bir kayıp olarak niteleyen Yalazı, Türkiye’nin öncü kuruluşlarından biri olan kooperatife yakışan bir tesis için üzerine düşeni fazlasıyla yapacağını açıkladı.
Kooperatif Başkanı Fuat İlhan, kamyoncu esnafının sorunlarına ilk kez böylesine sıcak ilgiyle ve çözüm üreterek yaklaşıldığını ifade ederek, Şaban Yalazı ve DP ilçe yöneticilerine teşekkür etti. Ülkenin güçlü bir araç filosuna sahip lider kuruluşlardan biri olduklarına işaret eden İlhan, Karacabey’in adını duyuran 150 üyeli kooperatifin idari ve sosyal tesis ihtiyacının bir an önce karşılanması amacıyla birlikte çözüm üretmeye hazır olduklarını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.