Karacabey’e çağ atlatacağım!

Karacabey’e çağ atlatacağım!
*Hangi partiden seçimlere gireceği aylardır merak konusu olan Erol Onur, önceki gün yoğun katılımla Anavatan Partisi’nden Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.
*Cumhuriyet Alanı’ndaki Seçim Bürosu’nun açılışında düzenlenen pilavlı törende gövde gösterisi yapan Anavatanlılar, “Erol Onur Karacabey’i, Karacabey de Erol Onur’u çok özledi. Gümbür gümbür geliyoruz” dedi.
Karacabey’de iki dönem Belediye Başkanlığı yapan Erol Onur, önceki gün görkemli bir törenle Anavatan Partisi’nden adaylığını açıkladı.
Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Orhan Efe, İl Başkanı Ahmet Kömbe, İlçe Başkanı Mustafa Hari ve DP eski İlçe Başkanı Mustafa Çırpan’ın da katıldığı gövde gösterisinde, il ve ilçe yöneticileri, gençlik kolları, kadın kolları ve çok sayıda partili hazır bulundu.
Anavatan Partisi’nin Cumhuriyet Alanı’ndaki yeni seçim bürosunun açılışı sırasında düzenlenen törende adaylığını açıklayan Erol Onur’u Karacabey’in çok özlediği dile getirildi.
Erol Onur’un 10 yılda Karacabey’e 50 yıllık hizmet yağdırdığını belirten İlçe Başkanı Mustafa Hari, “Devamını getireceğiz. Sayın Erol Onur’un yeniden aday olması yönünde büyük istek geldi. Bizler de durumu kendisine ilettik. Karacabey’in temiz yönetim istediğini söyledik. Bizleri kırmadı ve Karacabey’in refahı için yeniden aday olmayı kabul etti. Sayın Erol Onur’la yeniden hizmete talibiz. Gümbür gümbür geliyoruz” dedi.
Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Orhan Efe, mutlu bir gün yaşadıklarını belirterek, “Bu kalabalıktan anlıyoruz ki, Karacabey halkı Erol Onur’u ve hizmetlerini özlemiş. Seçimi şimdiden kazandık diyebilirim. Herkese hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Karacabey’in onurlu ve dik duruşlu bir lidere ihtiyacı olduğunu ifade eden İl Başkanı Ahmet Kömbe, “Bu millet hizmetleri asla unutmaz. Karacabey’deki Erol Onur coşkusu her şeyi açıkça gösteriyor” dedi.
Yoğun alkış altında konuşan Anavatan Partisi Karacabey Belediye Başkan Adayı Erol Onur, 1994 yılında teslim aldığı Belediye’yi 10 yılda en iyi noktaya taşıdığını belirterek şunları söyledi; “2004 Yerel Seçimleri’nde kaybettim ve üzülmedim dersem yalan olur. Sizlerin takdiridir. Saygı duyuyorum. Ancak bugün gelinen noktada teslim ettiğimiz Belediye’nin ne hale getirildiği ortadadır. Sadece ben değil, tüm Karacabey’li hemşehrilerimin üzüntü içinde olduğu bir gerçektir. Sizler beni tanıyorsunuz. Benim kitabımda imkansızlığa ve başarısızlığa yer yoktur. Bahanelerin arkasına sığınmak yoktur. Belediye’yi borç batağından çıkartıp, güçlü bir hizmet kurumuna dönüştürmeye talibim. Yalana ve talana “Dur” demek için adayım. Vatandaşını üzen ve ezen değil, kucaklayan, halktan yana bir Belediye için adayım. Akçalı işleri kapalı kapılar ardında halleden Belediye değil, şeffaf, açık, temiz bir Belediye için adayım. Yalan rüzgarı estirerek, daha işin başında halkı aldatıp, “20 fabrika getireceğim. 5 bin kişiye iş sağlayacağım” deyip de sözlerini unutan bir Belediye Başkanı değil, dürüst, mert ve her zaman içinizden bir Belediye Başkanı olmaya adayım. Tüm bunları gerçekleştirebilmek için ihtiyacımız olan tek şey sizlerin desteğidir. Partili partisiz tüm halka sesleniyorum; Makama, mevkiye, koltuğa değil, Karacabey’e ve sizlere hizmete talibim.”
Onur’un konuşmasının ardından büyük coşku yaşandı. Sık sık alkışlanarak kesilen adaylık açıklamasının ardından Karacabey halkına pilav dağıtıldı.
Erol Onur’un Anavatan Partisi’nden Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu açıklamasından sonra, siyasi havanın nasıl şekilleneceği merak konusu oldu. Seçimlere az bir zaman kala, ortaya çıkan Belediye Başkan adayları, bundan sonra kendilerini ve projelerini halka anlatmaya başlayacak. 30 Mart sabahı, 36 bin Karacabey’li seçmen yeni Belediye Başkanı’nı seçmek için sandığa giderek oy kullanacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.