Yalan haberin kuyruklusu!

Orhan Güzel, Nurgül Özatilla’ya karşı hazırlanan tezgahların “Rant Projesi”ni destekleyenlerden kaynaklandığını söyledi:
 
 
*AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurgül Özatilla’nın partide istenmediğini ileri sürüp 230 imza toplandığını ve İl Başkanlığına teslim edildiğini duyuran bir gazete dün yine yalan haber yaptı.
*Dün görüştüğümüz Bursa İl Teşkilat Başkanı İ.Hakkı Edebali, kendisine 230 değil, yalnızca 20’ye yakın imzalı bir dilekçe teslim edildiğini söyledi.
*Yaptığı yalan haberlerle AK Partiyi ve kamuoyunu yanlış bilgilendiren gazetenin kimlere hizmet ettiği yine net bir şekilde gözler önüne serildi.
*Ak Parti Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı Orhan Güzel, “Özel yazıhanelerde hazırlanan tezgahların Kadın Kolları Başkanımız Nurgül Özatilla’nın Belediye Meclisi’nde “Rant Projesi”ne karşı durmasından kaynaklandığını söyledi.
 
 
Karacabey’deki yerel bir gazete, yalan haberlerine bir yenisi daha ekledi. Bu konudaki ustalığını tüm hızıyla sürdüren gazete, dün yayınladığı “AK Parti’de şok gelişme!” haberiyle kamuoyunu yine yanlış bilgilendirdi.
            Haberde; bu Cumartesi günü yapılacak AK Parti Kadın Kolları seçimine yer veren gazete, Başkan Nurgül Özatilla’nın istenmediğini ileri sürerek 230 imzanın toplandığını ve İl Başkanlığına teslim edildiğini duyurdu.
            Ancak haberde belirtilen 230 imzanın çok abartılı ve yalan olduğu çok geçmeden ortaya çıktı. Yalan haberde belirtildiği gibi Bursa İl Teşkilat Başkanı İ.Hakkı Edebali’ye 230 değil, 20’ye yakın imzalı bir dilekçe teslim edildiği öğrenildi.
Konuyla ilgili görüştüğümüz Bursa İl Teşkilat Başkanı İ.Hakkı Edebali, kendisine az sayıda imza atılmış bir dilekçe teslim edildiğini doğruladı.
Yaptığı yalan haberlerle AK Parti’yi ve kamuoyunu yanlış bilgilendirmeye çalışan gazetenin kime ya da kimlere yaranmaya çalıştığı net bir şekilde yine gözler önüne serildi.
Belediye Başkanı Ergün Koç’un dürüstlüğü nedeniyle pek sevmediği Nurgül Özatilla’ya yönelik kasıtlı olarak karalama kampanyası yapıldığını belirten Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı Orhan Güzel, “Çakmalar partimizi kuşatmaya çalışıyor. Kadın Kolları Başkanımız ve Belediye Meclis Üyemiz Nurgül Özatilla’nın başarılı çalışmaları Türkiye’ye örnek gösterilecek düzeydedir. Dürüstlüğü ve çalışkanlığı takdir toplamaktadır. Uygulamaları partimizin yüz akı olmuştur. Nurgül Özatilla hakkında özel yazıhanelerde hazırlanan tezgahlar, “Rant Projesi”ne karşı durmasındandır. “Rant Projesi”nin peşini bırakmayanlar bu kez Kadın Kolları Başkanımızı yıpratarak partimizi kuşatmaya çalışanlardır. “Çocuklarınızı işten çıkartırız” diye kadınlarımıza baskı yaparak imza toplamayı marifet sayanlardır. Özverili çalışmalarıyla sürekli takdir toplayan Nurgül Özatilla’yı saf dışı bırakmak için özel yazıhanelerde kurulan “İkna Odaları” ile kapalı kapılar ardında Hamiyet Özenli adına baskı ile imza toplayanların amaçlarına ulaşamadıkları bir kez daha ortaya çıkmıştır” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.