Ek binada çökme tehlikesi!

Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim Okulu’ndaki onlarca ağacı katlederek beton yığını yaptılar, ancak yüzlerine gözlerine bulaştırdılar
 
Karacabey Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim Okulu’ndaki yüze yakın ağacı keserek, yerine ek bina yapanlar bunu bile yüzüne gözüne bulaştırdı.
            Geçtiğimiz hafta 2 gün yağan yağmur sonrası, ek binanın arka kısmında çökmeler meydana geldi. Daha bir hafta önce hizmete giren yeni binada faciaya davetiye çıkartan bu durumun fark edilmemesi üzerine öğrenci velileri tepki gösterdi.
            Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim Okuluna, yangından mal kaçırırcasına ilave edilen, inşaat sırasında tam dolgu yapılmadığı çökmelerin bu nedenle meydana geldiği iddia edildi. İnşaatı alan firmanın buna dikkat etmemesinin tehlikeye çanak tuttuğu belirtiliyor.
            Ağaçları kesip öğrencilerin bahçesini yok eden ve okulu beton yığını haline getirenler, eleştirilerin odağında yer aldı.
            Ek binanın içler acısı halini gören veliler ise, bu rezaletin açığa çıkarılarak bir an önce çözüm üretilmesini istiyor. Tepkisini dile getiren veliler, “Bir bina 2 günlük yağmurda bu hale geldiyse, kış aylarında kim bilir neler olur? Bu inşaatı yapanlar nasıl iş yapıyorlar? Çocuklarımızın can güvenliğinden endişe etmeye başladık. Bunları denetleyen olmadı mı? Bu nasıl bir sorumsuzluk ve vurdumduymazlıktır? Aceleye getirerek bir bina yaptılar, onu da yüzlerine bulaştırdılar. Tehlikenin boyutları ortadadır. Zaman yitirilmeden gerekli incelemeler yapılarak önlem alınmalıdır” şeklinde isyan etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.