Yakup Özden, Bakü’ye gitti

Karacabey Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Yakup Özden, eğitimciliğe Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de devam edecek.
İlçede uzun yıllar beden eğitimi öğretmeliği ve lig heyeti sekreterliği görevinde bulunan Yakup Özden, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği “Yurtdışı öğretmen seçme sınavı”nda elde ettiği başarıyla Bakü Eğitim Müşavirliği’nde görevlendirilmeye hak kazandı.
Bakü’de 5 yıl hizmet vermek için ilçeden ayrılan Yakup Özden, “Karacabey’deki görevimiz şimdilik tamamlandı. Burada görev yaptığım süre içinde güzel anılarım oldu. Özellikle genç basketbolcularla yakın dostluklar kurdum. Sıcak ilgilerini esirgemeyen dostlarımı ve çalışma arkadaşlarımı hiçbir zaman unutmayacağım. Tüm arkadaşlarıma hoşça kalın diyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Genç basketçiler, Şevki Yıldırım’a emanet
Gençler Birliği Spor Kulübü Basketbol Takımı’nın antrenörlüğünü yürüten Yakup Özden’in Bakü’ye atanmasının ardından yerine profesyonel basketbolcu Şevki Yıldırım getirildi.
Eczacıbaşı, Arçelik, Pertevniyal, Ankara DSİ, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Milli Takım’da uzun yıllar basketbol oynayan Şevki Yıldırım, “Basketbol sporunun yaygınlaşmasında emeği geçen Yakup Hocamıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Kendisinin Gençler Birliği Spor Kulübü’nde her zaman ayrı bir yeri olacaktır. Okul ve kulüp iş birliği ile gelişen basketbol sevgisi, her geçen gün daha da artacak ve lisanslı basketbolcu ordusu çalışmalarına kaldığı yerden devam edilecektir” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.