WhatsApp ihbar ve şikâyet hattı hizmette

*Çağdaş belediyecilik hizmetleri doğrultusunda, teknolojik açıdan yaşanan her türlü gelişmeyi yakından takip ederek, bugüne kadar pek çok yeniliğe imza atan Karacabey Belediyesi, şimdi de WhatsApp ihbar ve şikâyet hattını devreye alarak, vatandaşların hizmetine sundu.

‘Modern ve Müreffeh Kent’ hedefi doğrultusunda, insanların beklentilerine yanıt verecek her türlü uygulamayı başarıyla hayata geçiren Karacabey Belediyesi, yeni bir çalışmayı daha hizmet zincirine ekledi.
3T sloganın hedefleri doğrultusunda, bugüne kadar birbirinden eşsiz yeniliklere imza atan Karacabey Belediyesi, şimdi de WhatsApp ihbar ve şikâyet hattını hizmete açarak, yeni bir çağdaş belediyecilik örneği daha sergiledi.
Hayata geçirilen proje kapsamında, vatandaşların her türlü istek, şikâyet, öneri ve ihbarlarıyla ilgili olarak, 0532 221 31 98 numaralı WhatsApp hattından, belediye yetkilileriyle hızlı bir şekilde iletişim kurabilecekleri açıklandı.
“Akılcı ve modern uygulamalarımız sürecek”
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklamayla, ‘Belediye WhatsApp İletişim Hattı’nın hizmete başladığını duyururken, 3T sloganın hedeflerinden birinin, teknolojik yenilikleri yakından takip ederek, akılcı yöntemlerle bu yenilikleri Karacabey’de uygulamak olduğunu dile getirdi.
Çağdaş belediyecilik adına, insanlara fayda sağlayacak her türlü çalışmayı hayata geçirdiklerini belirterek, diğer büyük belediyelerde ne varsa, Karacabey’de de bunların fazlasıyla olduğunu vurgulayan Başkan Ali Özkan; “Akılcı yönetim ve modern belediyecilik felsefemiz doğrultusunda, büyük belediyelerde ne varsa, ilçemizde de bunların fazlası olacak. Hayata geçirdiğimiz ‘Belediye WhatsApp İletişim Hattı’ ile günümüz dünyasında bireylerin en çok kullandığı uygulamalardan birini, belediyecilik hizmetlerimize doğrudan entegre ederek, vatandaşlarımızın belediyemize çok daha hızlı ve etkin şekilde ulaşabilmesini hedefledik. Umuyorum ki bu uygulamamız, vatandaşlarımızın da takdirini kazanacaktır” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.