Güreşçilerimiz şampiyonluğa doymuyor!

Karacabey’in gururu Karacabey Belediyesi Güreş Takımı şampiyonluğa doymuyor.
Bursa’da yapılan güreş müsabakalarında Karacabey’i en iyi şekilde temsil ederek şampiyon olan Karacabey Belediyesi Güreş Takımı geçtiğimiz hafta sonu da Yalova’da yapılan Gruplar Grekoromen Güreş Şampiyonası’ndaki başarılarıyla ilçenin gururu oldular.
Karacabey Belediyesi Güreş Takımı, Yalova’daki Küçükler Grup Müsabakaları’nda Bursa’yı temsil ederek Türkiye Şampiyonası vizesini aldılar.
Antrenör Ali Varol ve Beden Eğitimi Öğretmeni Metin Ayhan önderliğinde yapılan müsabakalarda, Minikler Grubu’nda, 38 kg Furkan Aslan ve 53 kg Emir Sadı; Türkiye Şampiyonası vizesini hak kazanarak Kayseri’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonları Turnuvası’nda ilçemizi temsil edecekler.
Çankırı ve İzmir’de yapılan grup müsabakalarında Karacabey Belediyesi Yıldızlar Grubu’nda derece alarak, 85 kg Emre Akkoyun ve 76 kg Sadık Yıldırım, Uşak’da bu hafta sonu düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda Karacabey’i temsil etmeye hak kazandı.
Ayrıca, İl şampiyonası olan Karacabey Belediyesi Minikler Güreş Grubu, 1-3 Nisan 2016’da Düzce ve Eskişehir’de yapılacak olan grup müsabakalarına katılarak, Türkiye Şampiyonluğu için yarışacaklar.
Antrenör Ali Varol, “Karacabey Belediyesi Güreş Takımı olarak Türkiye’nin dört bir tarafında yapılan güreş müsabakalarında öğrencilerim ile birlikte Karacabey’i temsil etmekten gurur duyuyoruz. Öğrencilerimin başarılarıyla Türkiye’de Karacabey’in adını duyurmak bizi onure ediyor. Bize her türlü desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Ali Özkan’a, Milli Eğitim İlçe Müdürü Emin Dingin’e ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Sağlam’a ve katkı sunan tüm okul yöneticileriyle birlikte Beden Eğitimi Öğretmenlerine de sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Biz olarak değil de, bizler olarak hareket edersek, Karacabey’imizin adını güreş sporunda Türkiye’de altın harflerle yazdıracağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.