Karacabeyliler dikkat!

*Karacabey Belediyesi, ülkemiz tarihinin en büyük yatırım hamlelerinden biri olan ve diğer bölgelerin olduğu gibi Karacabey’in de ekonomik ve kültürel değerlerine büyük ivme kazandırması beklenen İstanbul-Bursa-İzmir Otoyol Projesi’ne ilişkin, projenin ilçe sınırları içerisinde kalan güzergâhları ile ilgili değerlendirme toplantısı düzenleyecek. 

Karacabey Belediyesi, Türkiye tarihinin en büyük yatırım hamleleri arasında gösterilen İstanbul-Bursa-İzmir Otoyol Projesi’nin, ilçe sınırları içerisinde kalan güzergâhında yer alan parsellerle ilgili bugün değerlendirme toplantısı düzenliyor.
Dev projenin dâhil olduğu tüm bölgelerin olduğu gibi Karacabey’in de ekonomik ve kültürel değerlerine büyük ivme kazandıracak olan otoban projesinin, kamulaştırma ve imar planı çalışmalarının değerlendirilmesine yönelik Karacabey Belediyesi’nin bugün düzenleyeceği bu önemli toplantıya, tüm vatandaşların davetli olduğu duyuruldu.
“Kamulaştırma ve İmar Planı Çalışmaları Gündeme Getirilecek”
29 Mart 2016 Salı günü (Bugün), saat 11.00’da Atatürk Kültür Parkı içerisinde yer alan Ali Hayri Dörter Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek olan toplantıda, otoyol projesinin ilçe sınırları içerisindeki kavşak noktası ve çevre parseller ile ilgili kamulaştırma ve imar planı çalışmaları masaya yatırılacak.
İlçenin çehresini değiştirmesi beklenen projeye ilişkin düzenlenecek toplantıya, tüm Karacabeyliler davet edilirken, belediyeden yapılan açıklamada özellikle, Sırabademler Mahallesi ile Canbolu Mahallesi’nin otobana yakın parsel maliklerinin, toplantıda hazır bulunmasının gerekliliğine dikkat çekildi.
Karacabey Belediyesi’nin duyurusunda; “İstanbul-Bursa-İzmir Otoyol Projesi’nin ilçemiz sınırları içerisindeki kavşak noktası ve çevre parseller ile ilgili kamulaştırma ve imar planı çalışmalarının değerlendirileceği toplantı; 29.03.2016 Salı günü (Bugün), saat 11.00 ‘da, Atatürk Kültür Parkı bölgesinde bulunan, Ali Hayri Dörter Düğün Salonu mekânında gerçekleştirilecektir. Söz konusu toplantıya tüm halkımız davetli olmakla birlikte, özellikle Sırabademler Mahallesi, 258-259-263-265-267-272-273-826-827-828-834-841 no.lu adalarda bulunan parsel malikleri ile; Canbalı Mahallesi, 347-349-350-351-352-353-361-406-408-409-410 no.lu adalarda bulunan parsel maliklerinin katılmaları rica olunur” bilgilerine yer verildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.