“Vücudumuzu dahi taşın altına sokmaktan kaçınmayacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, geçtiğimiz Cumartesi günü, 18 Temmuz tarihinde aşırı yağış ve dolu sebebiyle tarlaları zarar gören Karacabeyli ve Mustafakemalpaşalı çiftçileri ziyaret etti.
Karacabey MHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol, tahribatı yerinde inceleyen Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’ın ziyaretinde, “Çiftçilerin zararının bertaraf edilmesi konusunda gerekli her türlü girişim yapılacak ve bunun sonuna kadar takipçisi olacağım. Üzerimize düşen ne varsa değil elimizi, vücudumuzu dahi taşın altına sokmaktan kaçınmayacağız” dediğinin altını çizdi.
Erol yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Karacabey ve Mustafakemalpaşa köylerinde yaklaşık 100.000 dönüm ekili ürünün hasata az bir zaman kala 18 Temmuz günü aşırı yağış ve dolu sebebiyle telef olması sebebiyle; bölge halkının dertlerini dinlemek ve onların yaralarının sarılması konusunda gerekli her türlü girişimde bulunacağımızı belirtmek adına; Karacabey Ziraat odası Başkanı Erhan Erdem, Mustafakemalpaşa Ziraat Odası Başkanı Mehmet Aydemir koordinesinde, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, İl Başkanımız Tevfik Topçu, MKYK Üyemiz Sayın Kadir Çitil, Karacabey İlçe teşkilatı ve Meclis Üyelerimizin katılımı ile zarar gören çiftçilerimizi ziyaret ettik.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri Bursa Milletvekili Sayın İsmet Büyükataman burada, yaptığı açıklamada; ‘Tahribatı yerinde görünce vahametin ne kadar büyük olduğu hemen anlaşılmaktadır. Bu vahim durum bir siyasi malzeme değildir. Bizler buraya sizlerin yanınızda olduğumuzu göstermek ve mağduriyetin giderilmesi konusunda, ne gerekiyorsa yapılacağını, bu konuda üzerimize düşen ne varsa, değil elimizi vücudumuzu dahi taşın altına sokmaktan kaçınmayacağımızı belirtmeye geldik. İktidarı, muhalefeti demeden, ortak akıl ile sorunun en kısa sürede çözüme kavuşturulması için gerekli girişimlerin yapacağız. Devletimizin bu mağduriyeti giderecek güce fazlası ile sahip.
İlk günden itibaren hem il hem de ilçe teşkilatlarımızdan gün gün durum hakkında bilgi aldım. Hem Karacabey hem de Mustafakemalpaşa Ziraat Odası başkanları bu konuda müthiş bir çalışma içerisindeler. İkisinden de Allah razı olsun. Onların hazırlamış oldukları detaylı raporlar ve sizlerin bizlere aktardığı bilgiler durumun vahametini fazlası ile ortaya koymaktadır. Kimsenin endişesi olmasın. Hep beraber tahribatı bertaraf edeceğiz’ dedi.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.