Voleybol heyecanı başladı

Karacabey Gençlik Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ve Lig Heyeti’nin organizasyonunda yapılacak “Herkes İçin Her Yaşta Spor Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası” önceki gece oynanan üç maçla başladı.
Turnuvanın ilk gününde Özbenek – NSK, TİGEM Çarşı A.Ş. ve İmren Spor Eğitim Bir Sen karşı karşıya geldi. Kazanılmış iki set üzerinden oynanan karşılaşmalarda heyecan dolu dakikalar yaşandı. Milli Eğitim Müdürlüğü İlçe Lig Heyeti Sekreteri Mehmet Şentürk, gözetiminde görev yapan hakem heyeti; Adem Polat, Ayhan Sağlam, Sami Suer ve Mustafa Selvi başarılı yönetimleriyle takdir topladı.

Özbenek: 2 NSK: 0
Gecenin ve A Grubu’nun ilk maçında karşı karşıya gelen Özbenek ile NSK arasındaki mücadeleyi rakibine set vermeden 2-0’lık sonuçla Özbenek kazandı. 39 dakika süren mücadelede ilk seti 25-16 ve ikinci seti 25-13 kazanan Özbenek sahadan galip ayrıldı.
Özbenek: Şahin, Özgür, Mustafa, Zafer, Mehmet, Muhammed, Ertuğrul, Reha
Antrenör : Mustafa Cengiz

NSK: Arif, Uğur, Hüseyin, Özkan, Nihat, Efkan
Antrenör: Mustafa Selmanoğlu

TİGEM: 0 Çarşı A.Ş.: 2
A Grubu’nun ikinci maçında ise TİGEM ile Çarşı A.Ş. kozlarını paylaştı. 38 dakika süren file önü mücadelesi sonunda ilk seti 25-13, ikinci seti 25-17 üstün tamamlayan Çarşı A.Ş. gruptaki ilk galibiyetini 2-0’lık sonuçla aldı.
Çarşı A.Ş.: Serhat, Çağlar, Nezih, Bahattin, Onur, Doğan, İsmail, Hüsamettin, Şükrü

TİGEM: Yusuf, Bülent, Faruk, Metin, Mehmet, Aydın, Hüseyin, Murat, Kemal, Adem, Cavit
Antrenör: Mehmet Çetinaslan
İmren Spor: 2 Eğitim Bir-Sen:1
Gecenin son ve en çekişmeli maçında A Grubu’nda yer alan İmren Spor ile Eğitim Bir-Sen arasındaki karşılaşma nefesleri kesti. İlk seti 25-22 alan İmren Spor, ikinci seti 25-20 kaybetti. Uzatma setinde rakibine 16-14 üstünlük sağlayan İmren Spor, 1 saat 23 dakika süren karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu.

İmren Spor: Gökhan, Önder, Savaş, Turhan, Ahmet Cem, İbrahim, Serkan, Mustafa, Berk
Eğitim Bir-Sen: Barış, Hüseyin, Aytek, Murat, Yakup, Caner, M. Ali, Hamza

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.