Vitamin’den Belediye’ye kahvaltı

Karacabeylilerin gözde kahvaltı salonu Vitamin, Belediye Başkanı Ergün Koç ve daire amirlerine kahvaltı verdi.

Hazırladıkları birbirinden leziz kahvaltıları, Başkan Koç ve ekibine ikram eden işletme sahibi Şenol Üner ile eşi Sevim Üner, Başkan Koç'a, yaklaşan seçimlerde başarılar diledi.

Kahvaltıda konuşan Başkan Koç, köylere yapacakları halı saha projesinin son aşamaya geldiğini söyledi. Koç, “Artık köylerdeki vatandaşlarımızda istedikleri zaman spor yapma imkanına kavuşacaklar. Ayrıca daha önce roman vatandaşlarımıza, sokakta değil, daha rahat ve güzel bir ortamda düğün yapmaları için yaptığımız salondan şimdi de Yenimahalle'ye yapacağız. Yenimahalle'deki vatandaşlarımız da düğünlerini sokakta değil salonda yapacaklar. Bu iki projemizde ihale aşamasında” dedi.

Parke taş çalışmalarına da devam edileceğini belirten Başkan Koç, “Şehrimizi güzelleştirmeye devam ediyoruz. Bu anlamda parke taş çalışmalarımıza Ocak ayı sonu itibariyle devam edeceğiz. Yağmur yağsın, kar yağsın çalışmalarımız devam edecek. Çalışan arkadaşlarımıza şemsiye tutacağız ve Panayır Caddesi'ni, Sığırönü'nden Öktem Camii'ne kadar olan bölüme, Cezaevi caddesini ve gücümüz yeterse Adliye'den DSİ önüne kadar olan caddeye parke taşı döşeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Ergün Koç ayrıca, köylerde bulunan metruk okul ve lojman binalarını da tespit ederek, kısa sürede bakımlarını yaparak topluma kazandıracaklarını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.