Vergi rekortmeni Muharrem Yılmaz!

Kurumlar vergisinde Oyak Renault, gelir vergisinde ise Karacabeyli işadamı Muharrem Yılmaz birinci oldu.
Bursa’da vergi rekortmeni firmalar belli oldu. 2016 yılında verilen beyannamelere göre 2015 yılında kurumlar ve gelir vergisinde ilk 5’e giren firmalara teşekkür belgesi takdim edildi. Buna göre, Bursa’da kurumlar vergisinde Oyak Renault Otomobil Fabrikaları A.Ş. birinci olurken, gelir vergi rekortmeni ise Sütaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Karacabeyli işadamı Muharrem Yılmaz oldu.
2015 yılı vergilendirme döneminde kurumlar ve gelirler vergisinde ilk 5 sıraya teşekkür belgesi takdim edildi. Bursa Vergi Dairesi Setbaşı Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen törende konuşan Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, “Türkiye’de vergi bilinci son yıllarda özellikle çok baskın şekilde bir slogan olarak, eylem biçimi olarak kullanılıyor. Temel hedefimiz mükelleflerimize daha kaliteli hizmet vermektir. Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı olarak geçmiş yıllarda bir takım uygulamaları tamamen kaldırıyoruz ve kaldırmaya devam ediyoruz. Güçlü, kaliteli alt yapımızla, eğitilmiş insan kaynağımızla doğru ve güzel hizmet vereceğimize inancımız tamdır.” dedi.
Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, Bursa’da Gelir Vergisi’nde ilk sırada yer alan Muharrem Yılmaz adına belgesini Sütaş A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mürvet Tezel’e takdim etti. Karakaş ayrıca; ikinci sırada yer alan Hüseyin Özdilek adına Özdilek A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Demir’e, üçüncü sırada Şükrü Karagül’e, dördüncü Mehmet Celal Gökcen’e ve beşinci Erol Kılıçıer’e de teşekkür belgelerini verdi.
Kurumlar Vergisi’nde ilk sırada yer alan Oyak Renault Otomotiv Fabrikaları A.Ş. adına Kurumsal İlişkiler Direktörü Selim Akbaş, ikinci Gemport Gemlik Liman Depolama A.Ş. adına Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım, üçüncü Gemlik Gübre A.Ş. adına Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım ile beşinci Aunde Teknik Tekstil A.Ş. adına Yönetim Kurulu Üyesi Cesur Sünnetçioğlu da Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş tarafından belgeyle onurlandırıldı. Kurumlar Vergisi’nde ayrıca, BPlas şirketi de dördüncü sırada yer aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.