Vergi bilincini hep birlikte sağlamalıyız!

KTSO’dan Vergi Dairesi ziyareti:

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası  Meclis Başkan Vekili Feti Toprak, Meclis Üyesi Mahmut Çayır ve Genel Sekreter Fehmi Yıldız’dan oluşan heyet önceki gün Vergi Dairesi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Müdür Suat Özkaya ve personelin konuğu oldu.

Vergi Dairesi Müdürü Suat Özkaya, 2011 yılı değerlendirmesinde, “Vergi Haftası’nda, toplumda vergi duyarlılığının geliştirilmesi ve toplumun tüm kesimlerine yayılması amaçlanmaktadır. Devletin kamu harcamalarını gerçekleştirebilmek için ihtiyaç duyduğu en önemli kaynak vergiler ile karşılanmaktadır ve genel bütçe gelirleri içerisinde en fazla paya sahip olan kalem de vergi gelirleridir. Vergi yükünün adaletli ve dengeli dağılımı maliye politikasının sosyal amacıdır” dedi.

KTSO Meclis Başkan Vekili Feti Toprak ise, Türkiye’nin sürdürülen dengeli mali politikalar ve istikrarlı ekonomi ile dünyada öne çıkan ülkelerden biri olduğunu dile getirdi.

Toprak, “KTSO yönetimi olarak göreve geldiğimiz ilk günden bu yana kayıt dışı ekonomi ile mücadele etmeyi misyonumuzun bir parçası haline getirdik. Bu konuda Vergi Dairesi ile her türlü işbirliğini sürdürmeye devam edeceğiz. Yükümlülüklerini zamanında yerine getiren mükellefler için ek kolaylıklar ve teşvikler sağlanması faydalı olacaktır” diye konuştu.

Vergi Dairesi Müdürü Suat Özkaya’nın, gelen heyete Vergi Haftası münasebetiyle mavi kurdele takmasının ardından ziyaret karşılıklı iyi niyet dilek ve temennileri ile sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.