Dualarla uğurlandı!

Ulu Cami Müezzini Yaşar Nurcan’ın Umre yolculuğu:

Ulu Camii Mescidi önünde düzenlenen törende, Müftülük Memuru Osman Yaprak’ın seslendirdiği ilahiler, Gazi Camii İmam Hatibi Cavit İnan’ın yaptığı dua ile uğurlandı. Ulu Camii Müezzini Yaşar Nurcan’ı müftülük personelinin yanı sıra, imamlar ve cemaat da yalnız bırakmadı.

İman ve gözyaşı dolu selamlarınızı sevgili Peygamberimize ileteceğini belirten Ulu Camii Müezzini Yaşar Nurcan, “Hepimiz ve tüm müminler için dualar edeceğiz” diye konuştu.

Herkesin bu mutluluğu yaşaması için Allah’a dualar ettiğini dile getiren Nurcan, “Yüce Rabbimiz, yüreğinizden geçen bütün hayırlı dualarınızın gerçekleşmesini nasip etsin. Bizler Mekke ve Medine’de huşu içerisinde büyük duygu seline kapılarak, oradaki manevi iklimi yüreklerimizde ve aklımızla yaşama fırsatı bulacağız.

Mevlâm, onun sevgisi ve ibadet aşkıyla dolu bu mutluluğu burada bulunan herkese yaşatsın. Umreci kardeşlerimiz hayır ve sağlıkla gidip, gelsinler. Bizleri uğurlamaya gelen Karacabeylilere ‘Allahaısmarladık’ derken, hepinizin iman ve gözyaşı dolu selamlarınızı Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’e ileteceğiz ve yapacağımız dualarda sizlerle birlikte tüm müminleri unutmayacağız” diyerek İstanbul’a hareket etti.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.