Vatan Partisi’nden mücadele birliği çağrısı

Vatan Partisi İlçe Örgütü Karacabey’i ülke tarımı ve hayvancılığı için mücadele birliğine çağırdı.
Vatan Partisi İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Kapitalist, sömürgeci efendiler ve onun işbirlikçileri önce ülkelerin emekçilerinin üretim olanaklarını kısıtlamaya sonra köleleştirmeye çalışır. Bu nedenle kendileriyle uyum sağlayan siyasi düşünceleri destekler, her türlü algı operasyonlarıyla iktidara gelmesi için besler. Sonuçta ulusal devletleri parçalayarak sömürgeci planını tamamlar. Bu nedenle toprak emekçisi köylü ve çiftçimizle; beden ve beyin emekçisi işçi ve memurumuzun ortak paydada buluşması gereklidir; bu ortak payda da kutsal vatan toprağıdır.
Dünyanın jeopolitik açıdan en önemli yerinde bulunan yurdumuz; ayrılıkçı ve sömürgeci kapitalist dünyanın saldırısı altında. Bunun için yarım yüzyıldır uyguladıkları plan yetiştirdikleri insanlarla bezeli iktidarlar; piyon terör örgütleri; insanımızı inançları doğrultusunda sınıflandırarak destekledikleri cemaat, tarikat adlı din etiketli, yurt haini oluşumlarla Türkiye’mizi bölmeye çalışmaktır. Ne yazık ki araştırma ve bilgiden uzak herhangi bir tanımlamaya tabi tutamayacağımız kalemşörler ve halkın içinde kutsadıkları insanları kullanarak bu sinsi plan işletiliyor. Uyanık olanlar ise bertaraf edilmeye çalışılarak halkın aydınlanması önlenmeye çalışılıyor. Süreçler içinde ulusumuz üzerinde yüzyıllardır uygulanan bu bölücü siyasetler Türk Ulusunun yılmaz birliğiyle her defasında yenilgiye uğratılmasına karşın konumumuz gereği yeni saldırılarla karşılaşıyoruz. Vatanımız üzerinde oynanan oyunlar halkımızın inançları sömürülerek emeklerine uzanmaya başlamıştır. Üretmeyen toplumlar köleleşmeye ardından yok olmaya mahkumdur.
Bu bağlamda ülkemizin tüm üreten kesimlerinin gittikçe daraltılan gelir olanakları; sadaka ve borçlanma ekonomisiyle kuşatılmış durumdadır. Söylemlerle eylemleri örtüşmeyen politikaların sahibi hükümetler yurdumuz insanını her geçen gün yoksullaştırmaktadır. İlçemizde Danişment’le başlayan üretimi sahiplenme gerçeği önümüzde ki en büyük ve en anlamlı örnektir. Öncelikle toprak ve hayvancılığın esas üreticisi köylü ve çiftçimizin ardından bu olumsuzluklardan en çok etkilenecek esnaf, zanaatkar ve ulusal sanayimiz; üretmek için mücadele edenlerin, üretmek isteyenlerin yanında olmalıdır. Ekonomi zinciri içinde varlıklarını birbirleriyle tamamlayan emek ve alın teri sahipleri birlik olmalıdır. Kendi varlıklarıyla örtüşen her türlü üretim mücadelesinde kolkola; yürek yüreğe birleşmelidir. Yurdumuzun bütünlüğü ve ulusumuzun birliği bu temeller çerçevesinde daha güçlenecek ve sömürgeciliğe daha dirençli olacaktır. Bir ülkenin ekonomik bağımsızlığının olmaması ya da baskı altında olması huzursuzluk ve terörü de birlikte getirecektir. Var olan bölücü terörü daha da besleyecektir. Toplumsal yozlaşmanın temellerini dinamitleyerek insan erdemini yok edecektir. Son 15 yılda yüzde 798 oranında artan fuhuş bile bu toplumsal kirlenmenin en acı örneğidir. Karacabey’imizin emek dünyasını mücadele birliğine çağırıyor, bunun ulusal birlik ve bütünlüğümüz için en önemli etken olduğunun anlaşılmasını istiyoruz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.