Vatan Partisi Olağan Kurultayı 27 Mart’da

Vatan Partisi Karacabey İlçe Örgütü Olağan Kurultay tarihini 27 Mart Pazar günü olarak belirledi. İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata; konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi;
“Genel Merkezimiz Ocak, Şubat, Mart aylarını ilçe kurultayları; Nisan ayını İl Kurultayları olarak belirlemişti. Büyük Kurultayımız ise 28-29-30 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Bu bağlamda toplanan İlçe Yönetim Kurulumuz kurultay tarihi olarak 27 Mart Pazar gününü kabul etti. İlçe Kurultayımız Karacabey Ticaret Borsa salonunda saat 13:00 ila 17:00 saatleri arasında yapılacaktır. Kurultayımızda bir konuşmacımız yer alacak. Adını ileri tarihlerde açıklayacağız.
Karacabeylileri; Cumhuriyetçileri; Atatürkçüleri; Milliyetçileri; Devrimcileri; Halkçıları; Yurtseverleri bekliyoruz. Yolu Tam Bağımsız Türkiye’den geçen her yurttaşımız Vatan Partilidir,Yurtseverdir. Kurultay çalışmalarımız başlamıştır.
Ticaret Borsa salonumuzu Kurultayımıza açan başta Borsa Başkanımız Sayın Murat Bertan olmak üzere tüm üyelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kurultayımız Yurdumuza, Ulusumuza ve Karacabey’imize uğurlu, kutlu olsun.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.