Vapur, yeniden Başkan!

Karacabey Fenerbahçeliler Derneği, geçtiğimiz hafta sonu yeni yönetimi belirlemek için sandık başına gitti. Tek adayla gidilen kongrede Hakan Vapur bir kez daha göreve geldi.
İki yılda bir gerçekleştirilen kongrede 4. Dönem olarak bir kez daha güven tazeleyen Başkan Hakan Vapur, 140 üyenin 96’sının katılımıyla gerçekleşen kongrede yeniden göreve getirildi.
Bu güne kadarki başkanlığı döneminden alacağı olan 48 bin 450 lirayı derneğe bağışladığını duyuran Hakan Vapur’un bu jesti üyeler tarafından takdirle ve alkışla karşılandı. Sarı lacivertli renklere gönül vermenin kolay olmadığının altını çizen Başkan Vapur, sosyal ve kültürel faaliyetlere devam edeceklerine de vurgu yaptı.
Hakan Vapur başkanlığında Karacabey Fenerbahçeliler Derneği’nde görev alacak olan yönetim şu isimlerden oluştu:
Hakan Vapur (Başkan), Oktay Sonsuz (Başkan Vekili), Recep Saldız (Başkan Vekili), Mustafa Çelik (Ekonomik ve Mali İşler Sorumlusu), Hasan Duman (Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu), Vecdi Çakır (Lokal Sorumlusu), Adem Kahveci (Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Sorumlusu), Güray Özer, (Lokal İkinci Sorumlusu), İbrahim Ağaçlı ve Metin Doğruer (Üyelerden Sorumlu).
Derneğin Denetim Kurulu’nda ise şu isimler yer aldı: İsmail İşbaşaran, Ali Gencer, Barkın Çalışkan, Fatih Yavuz, Aliş Alatçı, Barış Köseler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.