Karacabey’de spor çağ atlıyor…

Karacabey Belediyesi tarafından başlatılan ve büyük önem verilen sportif yatırım hamleleri, meyvelerini vermeye devam ediyor.
‘Spor Kenti Karacabey’ hedefi doğrultusunda ülke çapında ses getiren projelere imza atan Karacabey Belediyesi, ilçedeki paydaşları ile bir toplantı gerçekleştirerek, sportif anlamda gelinen son durumu masaya yatırdı.
Türkiye ve dünya şampiyonalarında sayısız şampiyonluklara imza atan Karacabey’li sporcuların başarısı, tüm ilçe halkının yüzünü güldürürken, gelinen son durumun spor federasyonları tarafından da üstün başarı olarak nitelendirildiği açıklandı.
“Sporculardan üstün başarı”
Türkiye ve dünya şampiyonalarında ses getiren başarılara imza atan sporcular, kazandıkları madalya ve kupaları Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a sunarken, sporcuları tek tek tebrik ederek kutlayan Başkan Ali Özkan, tüm spor branşlarına sağladıkları katkı ile ‘Spor Kenti Karacabey’ hedefleri doğrultusunda kararlılıkla ilerledikleri mesajını verdi.
Sporcuların madalya ve kupalarını Başkan Ali Özkan’a takdiminin ardından, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Özyaman, İlçe Spor Müdürü Ayhan Sağlam, Güreş Antrenörü Ali Varol, Basketbol Antrenörü Şevki Yıldırım, Whushu Antrenörü Yılmaz Şahin ile birlikte gerçekleştirilen toplantıda gelinen gurur verici tablo masaya yatırılarak, bundan sonraki başarılar için de yol haritası belirlendi.
“Karacabey pek çok sportif etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor”
Son bir yılda gelinen mevcut durumun, beklenenden kat kat fazla başarılar içerdiğini dile getirerek, yakalanan başarıların Bursa ve ülke sporuna yön veren kurum yetkilileri ile birlikte, federasyon yöneticilerinin de dikkatini çektiğini ifade eden Belediye Başkanı Ali Özkan; “Tüm branşlardaki federasyon yetkilileri, ilerleyen süreçlerde gerçekleştirecekleri etkinliklerin startını Karacabey’de vermek istiyorlar. Önümüzdeki günlerde pek çok sportif etkinliğe ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Şüphesiz ki daha yolun başında olmamıza rağmen kısa zamanda bu denli başarıya ulaşmaktan dolayı hemşerilerimiz adına son derece gururluyuz. Başarılarımızı gören ve bizlere güvenini dile getiren işadamlarımızın, destek konusunda atağa geçmelerini de görmekten memnuniyet duyuyoruz. ‘Spor Kenti Karacabey’ hedefimiz doğrultusunda tüm ilçe dinamikleri ile birlikte çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.