“Vakit Türkiye Vakti, Vakit Karacabey Vakti”

AK Parti Karacabey İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Türkiye için dönüm noktası niteliğinde olan 24 Haziran seçimlerine yönelik yapmış olduğu çalışmalarla takdir topladı.
Mahallelerde girilmedik sokak, çalmadık kapı, dokunulmadık gönül bırakmadıklarını belirten Karacabeyli AK Kadınlar, “Gittiğimiz her yerde halkımızın yoğun teveccühü gücümüze güç kattı. 24 Haziran’da zafer yine AK Parti’nin olacaktır’ dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında gruplar halinde vatandaşlara ulaşan AK Parti İlçe Kadın Kolları üyeleri her kapıyı çalarak, esnafı ziyaretleriyle 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı. AK Kadınlar gittikleri her yerde AK Parti’nin son 16 yılda yaptığı hizmetleri gösteren broşürleri dağıtarak 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek istedi.
AK Parti’nin elde ettiği zaferlerin altında, ülkesinin geleceğini düşünen fedakâr ve cefakâr kadınların büyük emek ve katkıları olduğunu söyleyen AK Parti Karacabey İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, “24 Haziran seçimleri için var gücümüzle gece-gündüz demeden çalışıyoruz, seçime kadar sahada olacağız. Biz sadece seçim zamanlarında sahada değil, her zaman vatandaşlarımızla omuz omza olmayı sürdürdük. Onların kapısı sadece şimdi değil, her zaman çaldık. İlk gün söz verdiğimiz gibi 7’den 70’e gönül kazanmaya devam ettik. Tam kadro ‘Durmak yok, yola devam. Vakit Karacabey vakti’ diyerek Köy köy, mahalle mahalle gezerek çalmadık kapı, ayak basmadık yer, kazanmadığımız gönül kalmayıncaya kadar çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her gittiğimiz yerde 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partiye destek istiyoruz. Tüm vatandaşlarımıza çalışmalarımız büyük bir kararlılıkla devam ederken, gerek saha çalışmaları gerekse bire bir temaslar neticesinde milletimize en iyi hizmeti götürebilecek tek partinin Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti olduğunu belirtiyoruz. Tüm ziyaretlerimizde Karacabeyli hemşehrilerimizin AK Parti ile yola devam etmeleri ve hep bir ağızdan Vakit Türkiye Vakti sözleriyle bizleri uğurlaması 24 Haziran heyecanımızı bir kez daha arttırdı. Ben bizleri ziyaretlerimizde desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.
AK Parti bayrağımızı Karacabey’de dalgalandırmaya ve 24 Haziran akşamı tek bayrak, tek millet, tek devlet ve tek vatan olarak yolumuza devam edeceğiz. İlçemizi TBMM’de temsil edecek Milletvekili adaylarımız Karacabey’li doktor Mustafa Esgin ve Karacabey ve Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Mimar Gülten Kapıcıoğlu ile şahlanma dönemimizi yaşayacağız.
Vakit artık Karacabey vaktidir. Vakit artık Türkiye vaktidir. Hedef 24 Haziran’da Karacabey’de en yüksek oyu almaktır. Yatırımların devam etmesi, Türkiye’nin dünya devleti olması, mazlumların yüzünün gülmesi, mağdurların huzura ermesi için ‘Devam’ diyoruz. Biz, AK kadınlar olarak üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.
“Yaşadığımız tüm sıkıntılı süreçlerde, önümüze çıkarılan engellerde kadınlar olarak liderimizin arkasında dimdik durduk” diyen Özenli, ülkeyi 16 yıldır dünyanın parlayan yıldızı haline getirmek, huzur ve refahı artırmak için gece gündüz çalıştıklarını dile getirdi.
Özenli, “AK Parti lafla değil, icraatlarıyla kendini göstermiş ve halkımız da güçlü desteğiyle tercihini göstermiştir. Kadınlarımız ile ilgili 16 yıldır devrim niteliğinde düzenlemeleri hayata geçirdik. Dünyanın gıptayla baktığı bu düzenlemeler sayesinde kadınlar çalışma hayatında, eğitimde, siyasette, sporda, hayatın her alanında daha güçlü daha etkin ve daha aktiftir. İnşallah bunları daha iyiye götüreceğiz. Bugün 16 yıl öncesine göre daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye var. Bugün umutsuzluk girdabında boğulan değil, geleceğine güvenle bakan bir Türkiye var. Bu çalışmaların sonucunda bugün Türkiye artık eski Türkiye değil, 3 kat büyümüş, 81 milyon vatandaşı refah içinde, dünyada ortaya koyulan en büyük projelerin 6’sını hayata geçirmiş, büyük, güçlü, dünyada söz sahibi bir Türkiye’yiz. İnşallah 24 Haziran’dan sonra da kutlu yürüyüşümüze devam ederek kadınlarımız, gençlerimiz, engellilerimiz, yaşlılarımız için daha iyisini milletimizle birlikte gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.