Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz”

İyi Parti Karacabey ve Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Doğruoğlu, Belediye Başkanı Ali Özkan’ın son 4 yılda başarısız bir yönetim sergilediğini iddia etti. Özkan’ın yönetim anlayışını eleştiren yazılı bir açıklama yapan Doğruoğlu, “Sayın Özkan sadece biraz göbek yaptı. Ama çok güç kaybetti. Çevresi, AK Parti İlçe Teşkilatı ve yönetimi de kan kaybederek dağıldı. Ne üçlü kaldı, ne güçlü. Tıpkı AK Parti Genel Merkezi gibi ne ilk kurulduğu günkü kurucu kadroları, ne seçilmiş başbakanları, ne bakanları, ne milletvekilleri ve ne de belediye başkanları kaldı.” dedi.
Karacabey’de sorunların çığ gibi büyüdüğüne dikkat çeken Doğruoğlu, şunları kaydetti: “Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘Üçlü olsun güçlü olsun’ diyerek AK Parti’den Belediye Başkanı seçildi. 4 yıldır ‘çorba’ içerek güçleneceğini sandı ama yanıldı.
Anlatmaya gerek yok. Görüyorsunuz;
Karacabey Boğazı – Yeni köyün halini görüyorsunuz. Panayır yerindeki parkın halini görüyorsunuz. Şehir merkezindeki orta refüjün halini görüyorsunuz. Karacabey içerisindeki yolların halini görüyorsunuz. Canbalı Deresi üzerine yapılan kavşağı halini ve Canbalı köprü girişi öncesi yolun halini görüyorsunuz. Hastanenin halini, karşısındaki eczanelerin halini ve Soğan Pazarı’nın halini görüyorsunuz. Karacabey Sanayi Sitesi’nin ve yollarının halini görüyorsunuz. Uluabat Köyü’nün yol kenarını ve köyün halini görüyorsunuz. Bakırköy’e yapılacak ‘Büyük Hal’i veya 3 yıl asılı olan büyük reklam tabelasını görüyor musunuz?
Galvaniz kaplamalı çöp kutularını boyamışlardı. Boyalı çöp kovalarını görüyor musunuz?
Ucuzlatıldığı söylenen su paraların ne kadar arttığını görüyorsunuz. Kazanılan 6 milyonu, yok edilen otoparkı, Kent Meydanı deyip yapılan binayı, Bursa Caddesi’nde sökülüp de yerine konulan parke taşların ve yolun halini görüyorsunuz.
Anlatmaya gerek yok dedik ama aslında anlatacak çok şey var, görüyorsunuz. Güzellikler Şehri deyip yan konulan, sonra da kaldırılan tabelayı ve tüm güzellikleriyle yok edilen Karacabey’imizi ise görüyor musunuz?”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.