“Vakit Karacabey vakti”

Aslen Karacabeyli olan AK Parti Bursa 1. Bölge 2. sıra Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Esgin, adaylığının açıklandığı ilk günden bu yana Karacabey’deki yoğun mesaisini aralıksız sürdürüyor. Karacabey’in tüm sorunlarına ve beklentilerine çözüm olmak için yola çıktığını ifade eden Esgin, “Vakit Karacabey vaktidir” dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Bursa’dan 1. Bölge 2. Sıra Milletvekili Adayı olan Karacabeyli Dr. Mustafa Esgin, seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Adaylığının açıklandığı ilk gün hemen Karacabey’e gelen Dr. Mustafa Esgin’e hemşerilerinin desteği ve teveccühü tam oldu.
Dr. Mustafa Esgin, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan ve ilçe yönetimiyle birlikte kahvehanelerde, pazaryerlerinde, iftar yemeklerinde ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerinde hemşerileriyle bir araya gelerek AK Parti’nin 16 yıllık iktidarındaki Bursa’ya ve Karacabey’e yaptığı hizmetleri anlattı.
Karacabey Balıkesirliler Derneği, Yozgatlılar ve Tokatlılar Derneği ile Erzurumlular Derneği’ni ziyaret eden AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Esgin, “AK Parti bir siyasi hareket değil, milletin gönlünde yer bulmuş bir halk hareketidir. 24 Haziran’dan sonra halkımızın desteğiyle güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü bir Bursa ve daha güçlü bir Türkiye için hep birlikte çalışacağız” dedi. Esgin sözlerini şöyle sürdürdü;
Karacabey’in adayıyım
“AK Parti Bursa milletvekili aday listelerinde 2’nci sırada şahsım değil Karacabey vardır. Bu partimizin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Karacabey’e gösterdiği ilgi ve alakadır. Ben sadece AK Parti’nin değil tüm Karacabey’in adayıyım. Çünkü AK Parti bir siyasi hareket değil, milletin gönlünde yer bulmuş bir halk hareketidir. 24 Haziran’dan sonra Karacabeyli hemşerilerimin desteğiyle güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü bir Karacabey ve daha güçlü bir Türkiye için hep birlikte çalışacağız.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.