Üretici Kart, çiftçinin hizmetinde

Üretici Kart, çiftçinin hizmetinde
Karacabey Ziraat Odası ile Denizbank Şubesi, çiftçilerin ihtiyaçlarına pratik finansal çözümler sunmayı amaçlayan ‘Üretici Kart’ konusunda protokol imzaladı.
Ziraat Odası’nda gerçekleşen toplantıya, Baş-kan Nuri Karaca ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Denizbank Marmara Bölge Müdürü Cenk Berk, Şube Mü-dürü Ahmet Kenliğ ile banka yetkilileri katıldı.
İmzalanan protokol ile Ziraat Odası tedarikçi bayilik yapacak. Üreticiler, aldıkları kredileri sadece tedarikçi bayilerde kullanabilecekler. Ziraat Odası dışında 4 petrol ofisi ile 5 ay sıfır faiz anlaşma sağladıklarını belirten Denizbank Marmara Bölge Müdürü Cenk Berk, ‘Üretici Kart’ın çiftçinin desteklenmesine büyük katkı sağlayacağını belirtti.
Denizbank Marmara Bölge Müdürü Cenk Berk, Üretici Kart’ın ödemelerde önemli kolaylıklar sağladığını ifade etti. Berk, “Kurulduğu günden bu yana her zaman ülke çiftçisinin yanında olan bankamız, Üretici Kart ile hizmetlerini tüm hızıyla sürdürüyor. 100’den fazla ürüne hasat vadeli ödeme olanağı sunan Üretici Kart, bir kredi kartı olmanın ötesinde çiftçinin tarımsal üretimiyle ilgili ihtiyaçlarının yanı sıra, bireysel ihtiyaçlarına yönelik pratik finansal çözümler sunan bir üründür. Tahsisi çok kolay olan Denizbank tarımsal işletme kredisi, çiftçilerimize Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Üretici Kart ile sunuluyor” dedi.
Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca ve üyeler, üreticilere destek olmak isteyen Denizbank yetkililerine teşekkür etti. Çiftçilerin yararına olan her türlü çalışmaları yaptıklarını belirten Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca, üreticilerin aldıkları tarım kredilerini farklı yerlerde kullanmamaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.